"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

24 Januari 2011

Hari Isnin yang gembira

Hanis Zalikha dengan gua tak bolehlah nak jauh-jauh sikit, he he he.

Selama ni gua ingat 20 orang sahaja yang baca blog gua, he he he.

NOTA HARIAN:
Kelopak mata gua bengkak. Gua pergi klinik. Doktor bagi ubat. Dah alang-alang di klinik - doktor buat pemeriksaan rutin: Tekanan darah 121/79 dan kandungan gula dalam darah 5.1

Sepatah kata Pyanhabib, pergh, [jantung lu] bagai hentak tapak-tapak kuda!.

Dah sihat-sihat ni... gua rasa macam nak MC - balik rumah, makan sedap, baca buku sedap, tidur sedap. HA HA HA.

Tapi, sepatah kata doktor peribadi gua, no MC for today ya!

Haiyah!

Gua ambil ubat-ubat. Gua blah! Gua tak bayar satu sen pun, he he, sebab 'company' yang bayarkan segala bil-bil perubatan gua! HA HA HA.

16 Comments:

Blogger sinaganaga said...

First!

HA HA HA HA HA

Januari 24, 2011 11:30 PG

 
Blogger a-minda kronik said...

second!!

Januari 24, 2011 11:38 PG

 
Blogger tasekM said...

waaa... dah bulih jalan pimpin2 tangan dgn hanis la nampak gayanya nih...

:p



.

Januari 24, 2011 11:43 PG

 
Blogger asuhara sue said...

omedetou senpai!

Januari 24, 2011 11:50 PG

 
Blogger ymn said...

blog yg kabornya jana RM 1juta tu nombor brp yek ?? :)

Januari 24, 2011 12:10 PTG

 
Blogger Hang Nadim said...

wah.. En.Naga.. En. Naga dah mengalahkan Anwar ibrahim.. boleh dapat 'dato seri' macam ni.. En.Naga memang power..

Januari 24, 2011 12:11 PTG

 
Blogger Kazman Damai said...

Tidak syak lagi. Inilah hikayat yang dilaporkan hilang di dalam simpanan W.G. Shellabear. HA HA HA HA. Syabas Tun Sinaganaga.

Januari 24, 2011 12:30 PTG

 
Blogger Bukan Sepet said...

Dah mula riak ler tu...

nyampah.

Januari 24, 2011 4:01 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Tasek,
Rasa2 dah buleh dah ni, HA HA HA.

Asu,
Yeayyyyyyyy! Domo!

Yam,
Nombor satu la kot, entah.

Dim,
Boleh dapat Datuk Sri Amar Diraja kot, HA HA HA.

Khaz,
HA HA HA.

Sep,
KAH KAH KAH.

Mmmm, baru 7 orang saja yang baca - katanya 150 orang baca sehari? Iya ke ni?

Januari 24, 2011 5:01 PTG

 
Blogger FARYN said...

hahahaa...
uncle pi klinik medicare ke?

Januari 24, 2011 7:31 PTG

 
Blogger Firol said...

apa respon Tok Tiger ye..hehehe

Januari 24, 2011 10:00 PTG

 
Blogger aloy_paradoks said...

aku je satu hari masuk dah 4 kali.

Januari 25, 2011 12:24 PG

 
Blogger Corey said...

Lagak seorang Jeneral...Hahaha

Januari 25, 2011 3:01 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Farin,
Klinik tu le. :)

Fir,
:)

Aloy,
HE HE HE.

Kori,
He he.

Januari 25, 2011 9:11 PG

 
Blogger intan.maisarah said...

"bagai hentak tapak tapak kuda"
haha

Februari 24, 2011 1:17 PTG

 
Blogger a-minda kronik said...

mana takanya sehari 150 orang..
kalau da 7 0rang tu view 23 kali sorang...

hahahaahahahaa.

Februari 25, 2011 5:36 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home