"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

16 Disember 2010

Wet Pussy

Hari itu adalah sama seperti hari-hari selalunya: panas bagaikan mengundang hujan.

Penutup botol losyen berwarna merah teluki itu memang tidak tertutup. Ada noda losyen lama yang berkeruping pada hujung muncungnya. Mata Adila terkejip-kejip dan alis matanya mengernyit-ngernyit. Dia bangkit dari kerusi malas; berjalan topang-topang dan wongweng-wongweng tanpa seurat benang di birai kolam renang apartmen mewah itu, kemudian.

Seketika, dahaganya datang. Tanpa teragak-agak, dia meneguk air kolam renang apartmen mewah itu. Tetapi, entah apa sial yang mendatang, dengan tidak semena-mena kakinya cemerkap; Adila tersunjam dan berdebur ke dalamnya. Tetapi, mujurlah Adila dapat cepat-cepat berpaut di birai kolam renang apartmen mewah itu. Kalau tidak - sudah tentu dia akan mati lemas! Dan, namanya akan terpampang di dada akhbar, 'Model popular lemas, polis mengklasifikasikan sebagai mati mengejut'.

"Kan mama dah cakap... jangan main kat tepi kolam tu! Degil!!!" Itu suara Puan Rok, emak Adila.

Dengan susah payah Adila berjaya keluar dari kolam renang itu. Puan Rok segera mendatanginya dan menjilat-jilat bulu lencun Adila yang berwarna malam itu, kemudian.

"Kejap lagi keringlah ni..." kata Puan Rok. "Lepas kering nanti bolehlah pergi makan Whiskas!"

Brrrr....

Label:

33 Comments:

Blogger budak hijau said...

ceh..celaka ko...bace title trus klik dgn pantas tanpa-melihat-belog-lain
pelik gak memula,nape title mcm tu,sinaganaga tulis crite porno ke?
alih2 kucen..sial

Disember 16, 2010 10:56 PTG

 
Blogger Jazli Safwan said...

haha.

bak kata tweety

I did, I did taw a pussy tat

Disember 16, 2010 11:02 PTG

 
Blogger aishah_conteng_je said...

siapa ada meow meow jangan bagi dekat dengan ini naga!

Disember 16, 2010 11:04 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Jau,
:)

Jaz,
:)

Ecah,
:) Kih kih kih.

Disember 16, 2010 11:15 PTG

 
Blogger Anonymous said...

cis..aku dah teruja bila masuk bab 'tanpa seurat benang' tuh...

cis cis cis.

~po

cis!

Disember 16, 2010 11:40 PTG

 
Blogger zizie ali said...

bulunya tentu lebat...

Disember 17, 2010 7:28 PG

 
Blogger ymn said...

ha ha ha

Disember 17, 2010 8:32 PG

 
Blogger Emira Darmia said...

i like!!!

Disember 17, 2010 9:36 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Po,
:)

Zz,
Lebat, bang! HA HA HA.

YMN,
:)

Emi,
:)

Disember 17, 2010 10:14 PG

 
Blogger Hang Nadim said...

title yang sunggu menguja kan diri ini di pagi jumaat.. Tahniah abg naga.. Hahahaha..

Disember 17, 2010 11:18 PG

 
Blogger Jarr said...

saya ter orgasm kejap kat depan pc.whiskas pon layan juga sebenarnye.cilakak betul tuan naga :D

Disember 17, 2010 11:40 PG

 
Blogger Wolfis Black said...

hahahahaha..klasik

Disember 17, 2010 2:08 PTG

 
Blogger Ezrin Jamil said...

i love cat..
people called me 'mama kucing'

Disember 17, 2010 3:09 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Nad,
:)

Jar,
HA HA HA.

Wolf,
:)

Rin,
Meow, meow!

Disember 17, 2010 5:53 PTG

 
Blogger Aku said...

ceit!... cerita yang mengujatkan aku...

Salam bro.

Disember 18, 2010 1:20 PTG

 
Blogger aloy_paradoks said...

:)

Disember 18, 2010 5:51 PTG

 
Blogger As said...

Dah agak dah..selalu nak test kebiruan pembaca :D

Disember 19, 2010 1:07 PG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Lucah sungguh cerita kau ni..

Satu lagi, bertambah vocab aku hari ni....

Disember 19, 2010 12:05 PTG

 
Blogger Amiene Rev said...

I saw I saw a Puddy Cat

Disember 19, 2010 3:51 PTG

 
Blogger Hambali ® said...

brader tiba-tiba mengingatkan gua pada melayu boleh ....


"kembangggg ci*apku mendengarnya"

Disember 19, 2010 9:46 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Ku,
:)

Aloy,
:)

As,
:)

Purp,
:)

Amin,
:)

Ham,
HA HA HA.

Disember 20, 2010 8:45 PG

 
Blogger pye:rudz said...

tajuknya memang mampu menyelewengkan minda kuning.

Disember 20, 2010 9:19 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

keh keh keh

Disember 20, 2010 11:35 PG

 
Blogger tentangseseorang said...

gua rasa nak makan orang je baca entri lu nih.

Disember 20, 2010 4:11 PTG

 
Blogger Corey said...

Lu nampaaaak je benda-benda wet ni kan, bang?...Hehehe

Disember 20, 2010 10:52 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Pye,
Ha ha.

Dug,
:)

Ten,
HA HA HA.

Cor,
:)

Disember 21, 2010 8:32 PG

 
Blogger jefri sempurna said...

:)

Disember 21, 2010 9:07 PTG

 
Blogger HaPaM JoHn said...

kalau wet dragon .
tak sedap pulak bunyinya.
HAHAHA

Disember 22, 2010 12:05 PTG

 
Blogger HaPaM JoHn said...

kalau WET DRAGON
tak sedap bunyinya.

Disember 22, 2010 12:06 PTG

 
Blogger Bukan Sepet said...

CAM HARAMMMM!

Disember 23, 2010 10:10 PG

 
Blogger asuhara sue said...

ingatkan 18sx daaaa

Disember 23, 2010 2:58 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Jef,
:)

Apam,
:)

Sep,
:)

Asu,
:)

Disember 24, 2010 2:52 PTG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Title klasik orang dah boleh tangkap la bro.

Pussy tu tak cukup kasih sayang ka nak kena minum air kolam.

Disember 28, 2010 10:25 PG

 

Catat Ulasan

<< Home