"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

02 Disember 2010

Karnival Jualan Buku Hujung Tahun Musim Tengkujuh


Sempena hujung tahun 2010 ini dan sempena hari asyik hujan dan tak boleh nak berjalan sangat, Sindiket Soljah dengan sukacitanya mengumumkan karnival jualan penghabisan stok buku-buku terbitan mereka.

1. Kudeta - Sindiket Soljah - RM15 (Klik untuk beli)
2. Kalashnikov - Sindiket Soljah - RM15 (Klik untuk beli)
3. Sajak Sajak Suci - Abdullah Jones - RM20 (Klik untuk beli)
4. K-Eight - Sindiket Soljah - RM15 (Klik untuk beli)
5. Sabotaj 3 - Sindiket Soljah - RM15 (Klik untuk beli)
6. Gangguan Teksual - RM20 (Klik untuk beli)
7. Menara Gedembai - RM20 (Klik untuk beli)
8. Roti dan Kopi - Azzam Supardi - RM15 (Klik untuk beli)
9. Want A Gum, Sol-jah? - Sinaganaga - RM15 (Klik untuk beli)
10. Romlah - RM20 (Klik untuk beli)
11. Perempuan Simpanan - RM15 (Klik untuk beli)
12. Kacip - Pipiyapong - RM20 (Klik untuk beli)
13. Salon Eksotikata - RM15 (Klik untuk beli)
14. Siapa Kekah Bidan Sepiah - Sindiket Soljah - RM20 (Klik untuk beli)
15. Cerkas - Sindiket Soljah - RM15 (Klik untuk beli)
16. Caca Marba - Mat Jan - RM15 (Klik untuk beli)

Sebanyak 16 judul buku terbilang gred A dipertaruhkan untuk karnival jualan buku hujung tahun ini. Pilihlah yang mana satu, dua, tiga atau empat yang anda suka. Kerana hanya ada 4 judul sahaja yang masih boleh dibeli. Kah kah kah!

Siapa tak beli, dia gila.

"Eh! Apsal tak boleh klik?"

Ya! Memang tak boleh klik. Kalau nak yang boleh klik - sila browse blog PIPIYAPONG. HA HA.

12 Comments:

Blogger Hang Nadim said...

yang sold out kenapa letak? bikin panas jer..baru nak beli roti & kopi

Disember 02, 2010 9:55 PG

 
Blogger Cikgooden said...

hahahahah....gimik, penting.

Disember 02, 2010 9:56 PG

 
Blogger Ismail Fitry said...

Kalau duduk kat New Zealand ni boleh order tak?

Disember 02, 2010 10:05 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Nad,
:)

Goo,
:)

Mail Fit,
Apa lak tak bolehnya.
Emel kami - sindiketsoljah@gmail.com
Pesan dulu - nanti kami hantar timbang dan beritahu kos penghantarannya - lu bayar - kami pos.

Kalau ada Maybank2U - lagi senang. :)

Disember 02, 2010 12:58 PTG

 
Blogger Mardhiah bte Mohd Yusoff said...

Dah sold out kenapa advertise? Gila apa? Gila betul2 nanti baru tau. Suka hati aku, aku nazar nak buat kenduri, sembelih kambing sekor and starting today aku tabung 50sen sehari.

Disember 02, 2010 3:49 PTG

 
Blogger MushroomCute@Mariea said...

"Eh, apsal tak boleh klik?"

wakakakaka...ingt tak sedar..

Disember 02, 2010 4:08 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Mard,
Gila tu anugerah-Nya. :)

Mush,
Tak motong ko hari ni?

Disember 02, 2010 5:21 PTG

 
Blogger Firol said...

kemas......promosi punya ketat alih2 4 buku je..hehehe

Disember 02, 2010 11:22 PTG

 
Blogger Emira Darmia said...

roti & kopi tu besh!!!!

Disember 03, 2010 9:50 PG

 
Blogger Hang Nadim said...

sesiapa yang ada kopi & roti, boleh tolak taak ngan gua.. Emira Darmia ada lebih?

Disember 04, 2010 9:54 PG

 
Blogger Water Lily said...

gua nak yg sold out tu jugakkk!

Kudeta tuu..

yg lain2 gua ada. Salun SE bersepah lagi kat rumah hahaha!

Disember 04, 2010 2:51 PTG

 
Blogger Ian La Fraz said...

cetakan semula plis' untuk ROTI DAN KOPI

Disember 15, 2010 4:22 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home