"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

25 Ogos 2009

Siri DOK DANG SAHOR: Father and son

Pada bulan puasa ni, gua tak larat nak menulis... lapar; nikotina pun kurang!. Makanya, gua akan update dengan gambar-gambar sahajalah.

Image Hosted by ImageShack.us

Keterangan gambar: Gua nak rakam gambar anaknya sahaja. Tapi, bapanya pula sibuk nak bergambar sekali. Ahhhh, gasaklah!

Gambar dirakam di stesen keretapi Wakaf Bahru, Kelantan.

27 Comments:

Blogger moqh said...

gambar cun..!
hebat

Ogos 25, 2009 3:19 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

aku suka gambar nih. tapi kalau si bapak tak kontrol hensem lagi berjiwa gambar nih...

:)

Ogos 25, 2009 3:22 PTG

 
Blogger Najmuddin Yusoff said...

nice shot!
ambo suko. :)

Ogos 25, 2009 3:24 PTG

 
Blogger Pipiyapong said...

Hok ni kira yang paling bapak dia tak kontrol hensem rasanya. Nasib baik bapak dia tak minta duit time tu, jend.

Ogos 25, 2009 3:52 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Moqh,
Hari dah petang. Tak guna flash pun, weh! He he.

Tasek,
Tu la tu... Mmm...

Naj,
Timo kaseh la weh.

PP,
Kalau bapak dia minta duit - gua pura2 jadi Bangla la! Buat-buat tatau cakap Melayu la.

Ogos 25, 2009 4:14 PTG

 
Blogger Perempuan cerdas said...

:))


M

Ogos 25, 2009 5:51 PTG

 
Blogger NeEMâ„¢ of Suicide Park said...

Dok dang sahur dengan rokok?

Ogos 25, 2009 6:02 PTG

 
Blogger terrarosa said...

Susah nak tengok sianak
tersenyumkan ?
Siapa tahu, mungkin itu hari yang paling bahagia dalam hidupnya.

terima kasih Jend :))


p/s kikikii... kecek luar kawe, pahe ko dok tu ?

Ogos 25, 2009 7:08 PTG

 
Blogger -en.sani- said...

aku yakin,kalau rambut bapak budak tu di'ejas' sikit dengan jambul kakaktua,pasti aku akan ingat kau sedang tangkap gambar Ace Ventura....

Ogos 25, 2009 8:00 PTG

 
Blogger Nadine said...

dok baik sungguh kutuk dio gitu....bulan posa niih....

Ogos 25, 2009 9:50 PTG

 
Blogger Corey said...

Asal boleh je update...kurang pahala blog...Hahaha.Lu ada pi terawih tak bro?Jom layan moreh...

Ogos 25, 2009 9:53 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

cantik

Ogos 25, 2009 11:29 PTG

 
Blogger Amani Martin said...

broKU...kau jangan bagi aku alasan ....tulis jer

Ogos 25, 2009 11:38 PTG

 
Blogger bijen moretti said...

oh..
ktmb ade ketapi sebegini..
nais!..
;P

Ogos 26, 2009 1:29 PG

 
Blogger gagap memblog said...

Veri de cun!
Nt ajar gua shoot gitu loh..

Ogos 26, 2009 1:36 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Bulan puasa - Nicotine Cath masih maintain lagi... Steady! Hahaha!

Ogos 26, 2009 4:44 PG

 
Blogger pye:rudz said...

gambor lawo. kalau itam-putih lebih lawo barangkali.

Ogos 26, 2009 8:35 PG

 
Blogger sinaganaga said...

M,
:)

Neem,
Refill! HA HA.

Terra,
Maghi mano keretapi tu weh? Tumpat?

Sani,
:)

Nad,
Mano ado kutuk weh!!!!

Kori,
:)

Dug,
:)

Amaniku,
Weh, kau puasa ke tidak ni baa? Hah, make sure ko puasa tau!!!! Tahan sikit ko punya lapar tu bebeh! 7.24 suda bole buka sudahhh! Sikit jam sjak!

Hari Raya pigi mana? Balik rumah mama ko di Labuan ka. bebeh?

Bij,
Ini keretapi hok mari dari arah Tumpat - berhenti di Wakaf Bahru. Ya, keretapi ini sangat usang.

Gap,
Boleh. :)

Kat,
Orait bebeh. :)

Ogos 26, 2009 8:49 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Pye,
Layari Flickr Sinaganaga. :)

Ogos 26, 2009 8:49 PG

 
Blogger Anonymous said...

dok dang starang...

~po

Ogos 26, 2009 9:11 PG

 
Blogger asuHara sU said...

kalau si bapak tau, gambarnya terpampang kat blog fofuler semalaya, fuhhh!

Ogos 26, 2009 10:27 PG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

prefer the one in flickr. nampak lagi hidup gambar. dan juga kalau si bapak buat muka xde rasa lagi hidup.

Ogos 26, 2009 12:48 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

PO,
Dok dang ke nok mari KL le ni weh? Usop Bank Islang dok meraung tunggu nok bawok kite gi berlibur. :)

Asu,
Jangan le bagitahu. Kalau dia tahu nanti - dia minta duit lak weh! HA HA.

Amor,
HA HA HA. Awak ni... Hish!

Ogos 26, 2009 2:05 PTG

 
Blogger alhena said...

bakpe dok dang? ye dok kabo setarang la tu.huh!

Ogos 26, 2009 2:26 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Alh,
Starang baghoh! Ha ha.

Ogos 26, 2009 3:37 PTG

 
Blogger aliff muhammad said...

Dok dang bakpernyer Abe Nage? Dok kelih waktu imsak ko?

Ogos 26, 2009 5:01 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Alif,
Ho la!

Ogos 27, 2009 8:15 PG

 

Catat Ulasan

<< Home