"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

12 Julai 2009

Meletup!

Aku sibuk. Tengah buat benda ni.

Image Hosted by ImageShack.us

Penulis: Leftenan Kolonel Mohd Radzi
Disclaimer: Blurb di kulit belakang hanyalah dummy.

17 Comments:

Blogger dugongsenyum said...

tebal

Julai 12, 2009 11:30 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Dug,
Tebal juga.

Julai 12, 2009 11:31 PTG

 
Blogger Darkk said...

best dok?

Julai 13, 2009 12:22 PG

 
Blogger -azwanbakhtiar- said...

stylo!

eh kali ni tak payah undi dah ka?

Julai 13, 2009 12:28 PG

 
Blogger famia said...

Eh, sugoi!

Julai 13, 2009 5:26 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Dark,
Kaver ni memang best. :)

Azwan,
Tak payah undi. Penulis dan penyunting sudah terima. :)

Famia,
I'ek, chigaimasu! 'Boleh-boleh' sahajalah!

Julai 13, 2009 8:41 PG

 
Blogger Corey said...

Well...Dont judge the book by its cover...Itu sungai ke sawah??Muka depan buku teks,tapi dalam..itu Dragon ball juga ada duduk..kehkehkeh

Julai 13, 2009 9:10 PG

 
Blogger Mat Jan said...

fuh! yg ni cun gila babi!

(cowgumrubber nak tutup ka? awat dok update cover kat sini sekarang?)

Julai 13, 2009 3:04 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Kori,
:)

MatJan,
HA HA. Aku ingat nak tutup 'Hikayat Sinaganaga Origami III" 'ja - tapi, nak update blog kat 'CowGum Rubber' 'ja lah! Amacam?

MatJan,
Tuan Radzi pelawa soljahs masuk tentera! Dia dah janji - latihan tak berat, ala-ala manja gitu, tapi rambut kena gunting macam Tok Rimau-lah! Amacam?

Julai 13, 2009 3:44 PTG

 
Blogger nizamsani said...

superb!!

Julai 13, 2009 4:38 PTG

 
Blogger Nadine said...

tres bien....

Julai 13, 2009 8:10 PTG

 
Blogger Seriy Amran said...

wah!

Julai 14, 2009 12:06 PG

 
Blogger Awang Muda said...

Gua kasi 5 kapak. Lu memang true bak kata Pipiyapong.

Julai 14, 2009 6:48 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Nizam,
:)

Nad,
:)

Ser,
:)

Awang,
Tengok mood juga - ada harinya, gua design kaver entah apa2 jugak. :)

Julai 14, 2009 8:27 PG

 
Blogger Mat Jan said...

RE: masuk tentera.

gua tak nak cukur janggut.

Julai 14, 2009 12:19 PTG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

sungguh sungguh punya cover...what i mean is gambar org dlm gambar tu.

amaran keras:
jgn tutup ini blog arr...

Julai 14, 2009 2:01 PTG

 
Blogger wahyun said...

mcm pernah tgk gambar nih...
klo x salah ni gambar pramuda (perajurit muda) waktu latihan...

gmbar gua ade terselit...cuba perhatikan dgn teliti.

Julai 14, 2009 5:16 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home