"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

24 Jun 2009

Five [Plus One] Man Acoustical Jam

gitar bes

deram

penyanyi yg berbibir Steve Tyler

gitar utama

gitar pendua, ha ha

biola

"The Beatles want to hold ya hand but The Gum-Punk want to rock ya soul, bebeh!"

31 Comments:

Blogger Norma Ayu said...

Sejak bila matjan buat mouth job?

Uik I'm first ma...

Woohoooo!

Jun 24, 2009 12:58 PTG

 
Blogger uncle apis said...

uish,gaya nampak cam band metal je..

Jun 24, 2009 1:27 PTG

 
Blogger Perempuan cerdas said...

Third.

Hmph.

M

Jun 24, 2009 1:36 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Norm,
Sejak semenjak dua menjak ni. :)

Apis,
Nama kugiran ni: Gum-Punk! Tapi, dua orang ahli Gum-Punk adalah anggota kugiran The Peni5 juga. :)

Warni Ardy kata, "Hidup The Peni5!" HA HA. Cayok cayok!!!!

Jun 24, 2009 1:40 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

M,
Mmmm... Tak apa, lain kali ada lagi! :)

Jun 24, 2009 1:40 PTG

 
Blogger nizamsani said...

main lagu joget rasanya ni.

Jun 24, 2009 1:41 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

kamu tak join ke bang....?

:)

Jun 24, 2009 1:42 PTG

 
Blogger famia said...

Backstreet Guys!

Jun 24, 2009 1:48 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Nizam,
Punk-Joget? HA HA.

Tasek,
Gua kosentret dengan The Peni5. :)

Famia,
Backside Guys!!!! HA HA.

Jun 24, 2009 1:59 PTG

 
Blogger Pipiyapong said...

Cilakak punya nama band...

Jun 24, 2009 2:03 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Yapong,
Daripada 'Al-Kohol' - lebih baiklah 'Gum-Punk'! Ho ho.

Jun 24, 2009 2:25 PTG

 
Blogger Darkk said...

Bila debut ni, tak sabar nak beli single

Jun 24, 2009 2:34 PTG

 
Blogger Tok Rimau said...

Gua boleh joget.

Jun 24, 2009 2:55 PTG

 
Blogger jiGOMorrison said...

Oi, kau dah buang aku ya?!

Gum-Punk!

Jun 24, 2009 3:15 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Dark,
Full album terus!!!! Ha ha.

Mau,
HA HA.

Jig,
Hoi!!!! Lu buta dah ke? Ni 'Gum-Punk'! Lu masih dalam 'The Peni5' - don wori! Eh, tapi, Awie ParkingProject ada usha gua untuk position 'drum' tu!!! Makanya, bila nak berlatih ni weh????

Jun 24, 2009 3:28 PTG

 
Blogger asuHara sU said...

debut buat kat conggo ke?

Jun 24, 2009 3:35 PTG

 
Blogger Rajuna said...

line up garang
macam budak metal
awas jangan sampai wartawan harian metro copy paste!

Jun 24, 2009 3:41 PTG

 
Blogger terrarosa said...

err..er..
muka yang macam Rob Thomas tu dah kawin ke belum ?

hik3

Jun 24, 2009 3:48 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Oh foto yang di bawh sekali tu kacak giler kan..kan...kan.

Aku nak berkenalan ngan dia bebeh!

Jun 24, 2009 4:15 PTG

 
Blogger Taf Teh said...

ish-ish-ish anak-anak MUDA zaman sekarang....

Jun 24, 2009 4:22 PTG

 
Blogger spyz said...

apahal gmbr gua mcm tgh meneran sembelit aje? ha ha..
tukar wehh..

Jun 24, 2009 4:25 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Asu,
Tak. Buat kat Uganda. :)

Raj,
Mereka ni budak punk. :)

Tera,
Yang mana satu?

Water,
Budak-budak punk mane ada kacak, dekkkk! :)

Teh,
Selain daripada 'c', kau dah pandai petik apa? :)

Spyz,
Tengah feel tu bebbbb!!!!! Tengah 'goreng' ke hape entah masa ni... He he.

Jun 24, 2009 4:29 PTG

 
Blogger Sufian said...

Berdebar gua tengok gambo mamat yang last sekali tu.

Jun 24, 2009 5:05 PTG

 
Blogger corey said...

Gua terperasan...kat tepi gambar paling bawah tu ada tulis sesuatu.Dan gua rasa The Peni5 atau gum-punk boleh letak tepi.Rename balik nama band tu 'biol a...'...errr.

Jun 24, 2009 8:41 PTG

 
Blogger Mat Jan said...

gua cilok gambar gua tu taruk kat facebook. gam-punk rock!

Jun 24, 2009 9:22 PTG

 
Blogger -azwanbakhtiar- said...

haha. tiba-tiba daripada tak ada abiliti. boleh main derum. haha

Jun 24, 2009 10:34 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Sufian,
Kalau lu berdebor - gua lagi berdebor, dude!

Kori,
:)

MatJan,
Hello orang New Zealand ape khabo?

Azwan,
He he. Lupa. Line up semalam takde yang main derum. Kugiran punk rok ke hape kalu takde derum. :)

Jun 25, 2009 8:57 PG

 
Blogger pye:rudz said...

jamming kat mana?
boleh aku tonton?
jangan risau aku tak prejudis.

Jun 25, 2009 1:02 PTG

 
Blogger Artozy said...

gampang hahahaha

Jun 25, 2009 1:06 PTG

 
Blogger Pa'chik said...

derum tu... wat bunyik motor ke? ke mat rempit tu??

Jun 26, 2009 9:27 PG

 
Blogger Bunga Nordin said...

ada gaya

Jun 26, 2009 6:45 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home