"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

26 Mei 2009

Pasukan Gerak Cepat [Sindiket Sol-Jah]

Di antara speciality pasukan elit ini adalah:

1. Tidur dan

Paling kiri: Pipiyapong

2. Makan dan

Paling kiri: Pipiyapong

3. Tidur dan

Paling kiri: Pipiyapong

4. [Repeat till fade]

33 Comments:

Blogger AKMAL_ALIF said...

First... :-)

Mei 26, 2009 7:56 PTG

 
Blogger Ornella Abdullah said...

kamu semua memang seksi dan mengundang.

p/s : aku link kamu

Mei 26, 2009 7:58 PTG

 
Blogger famia said...

paling kiri.
paling.
kiri.

Mei 26, 2009 8:08 PTG

 
Blogger Dark Ray said...

orang kata kanan lebih afdhal..
kiri?
gua tak berani nak tulis...

Mei 26, 2009 8:08 PTG

 
Blogger corey said...

Fourth...Hebat hebat....Hobi kegemaran lelaki lelaki metroseksual terkini..Huha...

P/s : Tahniah Bang naga.Sempat apdet blog even penat letih.

Mei 26, 2009 9:26 PTG

 
Blogger Qibran said...

arghhh!!!!! bila aku nk dpt First ni!

Mei 26, 2009 10:12 PTG

 
Blogger macha_sezs said...

tahniah.
anda berjaya mencipta satu algorithm baru!

Mei 26, 2009 10:33 PTG

 
Blogger Rajuna said...

rabak.com.my

Mei 26, 2009 11:08 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Akmal,
Tahniah!

Ornella,
Ya, kami tahu, kami memang seksi! Ha ha.

Famia,
Oit2! Yang kanan sekali, tidur sambil duduk - Jigo. Ha ha.

Dark,
Ha ha.

Corey,
Kami lelaki uberseksual rasanya. Ha ha.

Ya, sgt penat. Ni pun Alina punya idea ni - "kalau tak ada masa - buat blog bergambar sudahlah!" Ha ha.

Qibran,
Next time! :)

Macha,
HA HA.

Rajuna,
Ok.

Mei 27, 2009 12:27 PG

 
Blogger landaklaut said...

aktiviti tidur berjemaah.. ish ish ish.. huhu.. sape ketua kontijen? pipi jugak? ish ish ish.. haha.

Mei 27, 2009 1:27 PG

 
Blogger Pipiyapong said...

Cis..photoshop laa ni.teknologi sekarang ni macam macam.

Mei 27, 2009 2:48 PG

 
Blogger Perempuan cerdas said...

Ahahhahahhahaha.

Comelnya semua orang.

M

Mei 27, 2009 5:45 PG

 
Blogger terrarosa said...

keh syak orang yang ada speciality tidur macam kucing, otomatik dapat tidur atas kerusi kan ? kan ?

Mei 27, 2009 6:23 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Abang Naga, ini ke kerja Sindiket Sol-Jah...??? Tido, makan, tido, makan... Oit oit, tarak kerja lain ke...??

Mei 27, 2009 7:20 PG

 
Blogger Tok Rimau said...

Fuh... kalau gambar tu boleh bercakap macam surround stereo, bunyinya: krohhh krohhhh krohhh.

Naga je senyap sikit sebab ada misai sebagai muffler.

Mei 27, 2009 7:57 PG

 
Blogger harhtan said...

huh! bergelimpangan!

Mei 27, 2009 8:25 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Landak,
(((Siapa lagiiiiiiiiii!)))))))))) Ha ha.

PP,
Photoshop ke hapeeeeee!!!!!

M,
Ya, kami sangat comel. Hak hak hak.

Terra,
Yang tidur kat atas kerusi - semua tidur macam katak! Ha ha.

Kat,
Sekarang ni memang susah nak cari kerja. Ha ha.

Mau,
Ya, gua pun pelik, gua tak pulak kroh kroh krohhhh... Badan sihat kot. Ha ha.

Hatan,
Ya, bergelimpangan! :)

Mei 27, 2009 8:34 PG

 
Blogger bayan said...

errr..bersolek tak termasuk ke? atau menggosok baju dan berendam dalam bath tub.

Makanya, tidak terpilihlah kan?

Mei 27, 2009 8:40 PG

 
Blogger Po said...

apakata kalau kau telefon pejabat sebelum kau tuliskan entri.

supaya, sesekali, dapat aku tulis First! di ruang komen.Apa kata orang sekarang ni? Hip?

dan juga tolong telefon aku sekiranya benar berita yang akhil sudah berkahwin dengan wawa.

sekian terima kasih.

yang benar,
po.

Mei 27, 2009 9:22 PG

 
Blogger asuHara sU said...

mentadak mentadu, macamana pipiyapong tido?

Mei 27, 2009 9:28 PG

 
Blogger ayobkelubi said...

ya rabbi, komunis datang. habis semua. tinggal isi perut aje!. hahahahaha.

pp, photoshop jadahnyaaaaa!

Mei 27, 2009 9:53 PG

 
Blogger pye:rudz said...

aku juga punya bakat seperti ini!

Mei 27, 2009 10:13 PG

 
Blogger a8jnme said...

gambo no.3 sape yg terlingkup cam kene tembak tu?
ke tgh menurun dgn yapong?

Mei 27, 2009 11:15 PG

 
Blogger olin said...

entri nk kutuk paling kiri ek? hahaha~

Mei 27, 2009 11:45 PG

 
Blogger Taf Teh said...

Kiri? So what?

Mei 27, 2009 12:23 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Bayan,
Ha ha. Itu, jenderal 'ja yang buat. :)

Po,
Aku selalu telefon Alina apabila aku dah tulis entri - malangnya, dia tak first first jugak! HA HA. Ok, next time aku telefon kau ya!

(Tak ada nak mari KL ke? Kalau turun KL - sound awal - kita ajak Usop gi minum2 ka, makan2 ka....)

Asu,
Pipiyapong tidur macam mentadak mentadu! HA HA.

Ayob,
Bukan komunis! LTTE-lah! HA HA.

PyePye,
HA HA.

Olin,
Tak. :)

Tef,
Amboiiiiiiiiii! Protek tak ingat ni! Ye la, tahu le aok dapat naik kete same dengan PP hari tu... kejap kejap brek, kejap kejap brek... tu yang protek tak ingat tu!!!!!

Lariiiiiiii!

(Alina, HELP, HELP!!!!!!!!!)

Mei 27, 2009 12:59 PTG

 
Blogger Taf Teh said...

Pembetulan.

PP yang dapat naik kereta dengan Taf Teh yer. Aksi brek setiap 2 saat tu sebab nak bagi Alina berdebor-debor...

Ohh Tuhan...

Mei 27, 2009 1:55 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Teh,
Korang berdua berMADU ke? HAK HAK HAK!

Mei 27, 2009 4:03 PTG

 
Blogger Hafiz Ismail said...

bersepah tido..

Mei 27, 2009 6:40 PTG

 
Blogger Darkk said...

Tidur kucar-kacir.

harap-harap lighter tak ilang.

Mei 27, 2009 9:04 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Hafiz,
Ha ha.

Dark,
Ha ha.

Mei 28, 2009 8:20 PG

 
Blogger Dhani said...

pipi lebih KIRI dari tokrimau yang buat filem KIRI. hehe. :p

Mei 28, 2009 5:48 PTG

 
Blogger Norma Ayu said...

Asyik promote pipiyapong je. Kenapa ye? 'AVAILABLE' ke dia?

Mei 30, 2009 11:34 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home