"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

27 April 2009

Pindah rumah

"Barang-barang Vovin cilakak punye le banyok, Jenderal!" Kata Yapong.

"Uiiiih! Aok jangan usik-usik! Tu semua barang-barang hantaran [tak jadi] kawen dia tu!" Kata gua.

HA HA.

15 Comments:

Blogger sinaganaga said...

First!

April 27, 2009 11:35 PTG

 
Blogger -azwanbakhtiar- said...

-naga
HA HA

April 27, 2009 11:46 PTG

 
Blogger Nizam.Ariff said...

lu memang... HAHAHA

April 27, 2009 11:53 PTG

 
Blogger famia said...

last!

April 28, 2009 12:03 PG

 
Blogger addyaholix said...

dia putus cinta kali yang ke berapa dah bang?

nampak kat book fair maintan je haha!

April 28, 2009 1:31 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Kesian Vovin. Putus cinta. I have some pretty girlfriends - AVAILABLE. Abang Naga - minta tolong tanya Vovin if he's interested.

April 28, 2009 6:41 PG

 
Blogger madulebah said...

Itu lah Vovin..

Mak dia berkenan kat aku, tapi dia pulak nak yang lain

Hak hak hak

April 28, 2009 8:48 PG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Aku ada member janda kalau dia mau.
Tapi depa dok jauh belah utara la.

Cun woooo.....

April 28, 2009 9:26 PG

 
Blogger artisticklytouch said...

aku kenal member janda Khal ittew....

cun woooooooo (woo aku lebih panjang)

April 28, 2009 9:55 PG

 
Blogger Pipiyapong said...

Kah kah kah..barang hantaran semua simpan dalam kotak. Tunggu masa je tu.

April 28, 2009 10:03 PG

 
Blogger Shaira Amira said...

Bidaah betul Jen. Haha.

April 28, 2009 10:15 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Azwan,
Ha ha.

Nizam,
Ya, gua memang... Ha ha.

Famia,
Lain kali datang awal ya! :)

Adi,
Entah. :)

Kat,
Some je ke? Kenapa tak many-many? HA HA.

Madu,
Hu hu.

Khal,
Depa boleh pindah ke KL hape!

Art,
:) Aku kenal juga ke?

Yapong,
Gua dengar, bekas/bakal pengantin perempuan pun asyik datang tengok lu orang pindah rumah 'ja ni!!!! KAH KAH KAH. Cilakak!

Shairah,
Cerita serius ni! :)

April 28, 2009 12:15 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Woo..kau promo Vovin pulak bang?

April 28, 2009 3:40 PTG

 
Blogger azzam supardi said...

Musim pindah ek sekarang ni. Pindah rumah, pindah kerja, pindah bilik, pindah parti juga pindah gulpren/boipren.

Tanya Mr Vov jadi ke pindah Nepal? Heh.

April 28, 2009 4:16 PTG

 
Blogger hegira said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

April 28, 2009 6:18 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home