"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

31 Mac 2009

Bebeh, gua demam!

Aaa... ada siapa-siapa yang mahu jadi baby-sitter kepada gua tak?

25 Comments:

Blogger sEmut said...

gua kenal sorang sitter yang tak sibuk.




anep scoin.

Mac 31, 2009 4:15 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Pergi hospital babe..sana ramai dan cun

Get well soon. I lap you hahaha!

Mac 31, 2009 4:32 PTG

 
Blogger addyaholix said...

pergi HKL.
ada sorang yang namanya zalina.
cun wooo.

Mac 31, 2009 4:50 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

alah lah lah... manjanya...

he he.


.

Mac 31, 2009 4:51 PTG

 
Blogger madulebah said...

babeh, nak aku masakkan apa-apa tak?

Mac 31, 2009 4:55 PTG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Dah makan Cortal ke belum? Hehehe!

Mac 31, 2009 6:02 PTG

 
Blogger hegira said...

kat sini ada ramai nurse baju pink tinggal.

Mac 31, 2009 6:40 PTG

 
Blogger Shaira Amira said...

serasa saya, baju PBSM saya muat lagi.

nurse kan?

Mac 31, 2009 6:44 PTG

 
Blogger Darkk said...

kesian sinaga-naga..

saya mahu babe-sitter jugak..

Mac 31, 2009 7:52 PTG

 
Blogger corey said...

Bang naga...Gua tolong tuam kepala.Siap bagi makan sekali.Sejam RM 7.50 amacam?Deal?

Mac 31, 2009 8:27 PTG

 
Blogger Cat Cat said...

I want, I want... I want to be your baby-sitter. I will cook chicken soup for you ya... :D

Mac 31, 2009 9:59 PTG

 
Blogger Nadine said...

kesiannya...get well soon.

Mac 31, 2009 10:17 PTG

 
Blogger Perempuan cerdas said...

Hmm.

Personal doctor?

;)

M

April 01, 2009 2:30 PG

 
Blogger asuHara sU said...

kalau baby-sit kau dapat M.C jugak tak ?

April 01, 2009 8:04 PG

 
Blogger alhena said...

tak mau!

April 01, 2009 8:49 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Mut,
Anep Scoin? Ha ha. Tak moh!

Water,
Pssst! Hospital Putra - tingkapnya boleh dibuka dari dalam - kemudahan untuk merokok. *wink*

Adi,
Wad berapa?

Tasek,
Hospital Melaka - keluar lif, belok kiri - ada tingkap utk hisap rokok. :)

Madu,
Gua nak anggur tak ada biji!

Purp,
Weh, ubat sengugut tu pun warna pink kan? Sama macam Cortal. Ha ha.

Alina,
Kim salam! He he.

Shaira,
Ya! Make sure you pakai stoking jaring2 tu sekali ek! He he.

Dark,
Lu pun demam?

Corey,
Kuranglah sikit. McD pun dah murah la ni weh! He he.

Cat,
Yang ni gua percaya sket coz dah ada 2 anak. Ha ha.

Nadine,
I willllll...

Mimi,
Eh, serius ke ni? Wow! Bunyi macam best je... He he.

Asu,
Kawan2 doktor ada 3 orang. Dr Tuti = dr gigi. Dr Aida - dr patah. Dr Norliza = dr belah perut; potong apendik. Pilih, lu nak MC yang mana???

Oh, sori, lupa, Dr Stroboskop = dr mata. (Itote, aku masih panggil dia 'Strobo', ha ha).

Alhena,
Mau le!

April 01, 2009 4:25 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Strobo? Mmm... sampai sudah aku tak ingat nama sebenar mamat ni. Sapa tatau 'stroboscope' angkat tangan!!!!

April 01, 2009 4:27 PTG

 
Blogger benuasuluk said...

ceh, ngada-ngada. Demam sikit pun nak tulis dalam blog.
Meh sini aku blasah ngko.

April 02, 2009 8:18 PG

 
Blogger DeeN said...

Demam?
Baby sitter?
Apa barangggg, bro!
Hehehee...

Get well soon!

April 02, 2009 10:37 PG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

dekat HKL byk nurse cuns cuns yang bole manja kan lu.. muahaha!

April 02, 2009 12:07 PTG

 
Blogger NeEMâ„¢ of Suicide Park said...

Kena tukar diapers skali ke?

April 02, 2009 9:33 PTG

 
Blogger corey said...

Bang naga...Mana lu tau gua gemar McD ni?Nanti order Big mac set XL.Pastu mintak salt & pepper & sauce chilli lebih.Burger gua makan,fries gua belasah,air gua tinggalkan separuh.Lepas tu, salt& pepper & chilli sauce tu,Bang naga amik la semua..Huha.

Get well soon bro.

April 03, 2009 1:32 PG

 
Blogger gerbera said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

April 03, 2009 10:26 PG

 
Blogger gerbera said...

(Menyampuk)
Demam?Kesian..tak boleh kuar api la ni.Aku pun demam.Suara aku jadi sexy.Auwww.

Semoga cepat sembuh ya!

April 03, 2009 10:28 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

segera sembuh.

April 04, 2009 1:40 PG

 

Catat Ulasan

<< Home