"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

15 Januari 2009

Blogger sensasi (mangsa Paparazzi)

Harian Metro 14 Januari 2009
Image Hosted by ImageShack.us

"Soal jodoh tiada siapa yang tahu. Saya senang dengan sikap 'ambil berat' abang Haking!” - Memeh.

"Kami cuma kawan biasa. Memang, saya mengaku, kami pernah keluar makan bersama-sama. Tapi, bukan kami keluar berdua sahaja - beramai-ramai!" - Normang Haking.

HA HA.

46 Comments:

Blogger one love said...

cakap jelah abg naga dengkikan abg normang haking tu ha!

hahahahha ;p

Januari 15, 2009 12:44 PTG

 
Blogger addyaholix said...

apa kaitan berita normang haking dengan gambar yang abang letak?

haha interframe nampak !

Januari 15, 2009 12:55 PTG

 
Blogger A t i Q a h said...

hahah. sekali kena snap dgn si awek comel alina daa.

Januari 15, 2009 1:03 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Nurul,
:)

Adi,
:)

Tiqah,
HAHAHAHAHAHAHAHAAAA! Adehhh laa... :)

Januari 15, 2009 1:05 PTG

 
Blogger razor said...

jgn kacau la..

abg naga praktis ayat selebriti.

dah masuk tabloid dah tu..

hehe

Januari 15, 2009 1:14 PTG

 
Blogger artisticklytouch said...

festival gaya...gaya! gaya! gaya!

Januari 15, 2009 1:29 PTG

 
Blogger benuasuluk said...

aku bila sebut nama memeh je mesti rasa nak berdiri, tak boleh duduk. Apasal Ga?

Januari 15, 2009 1:37 PTG

 
Blogger sEmut said...

masyuk brader paparazi tu dapat snap gambar sensasi. sangat.

:)

Januari 15, 2009 2:00 PTG

 
Blogger alif-mikail said...

Pesta gaya?

Pesta GAY?

ahahhahaa

Januari 15, 2009 2:09 PTG

 
Blogger addyaholix said...

misai yang mahal tu. lepas nih dato yusuf haslam carik ganti a,galak!

=)

Januari 15, 2009 2:10 PTG

 
Blogger DeeN said...

Adakah saudara akan terjun ke dunia perfileman selepas ni? Siapakah artis wanita yg anda suka utk dijadikan heroin? <---- soklan mamaraziah. Hahahakkkk...

Januari 15, 2009 2:30 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

bang, engkau ni kan, dalam gambar tak berapa nak lawa. tapi kalau secara live nampak lebih mantop.

hehehehe....

Januari 15, 2009 2:31 PTG

 
Blogger pipiyapong said...

masuk paper juga..?? tak guna punya kameraman..

Januari 15, 2009 2:39 PTG

 
Blogger garpu karat / encik jimmy said...

heheh..nanti kim salam kat awek2 tuh semua yer

Januari 15, 2009 2:43 PTG

 
Blogger Tok Rimau said...

kantol berskala kebangsaan ni.

Januari 15, 2009 3:24 PTG

 
Blogger Saharil said...

eh, tuan, masih cukup umur untuk pergi festival belia ke?

Januari 15, 2009 4:50 PTG

 
Blogger ZARA 札拉 [사랑해~] said...

walamak...

gambar kena tangkap tu...

hehehe...

apa kolerasi gambar dan normang?

masih muda barangkali..

Januari 15, 2009 4:54 PTG

 
Blogger Po said...

that's the price bang...

that's the price we all have to pay.

Januari 15, 2009 5:11 PTG

 
Blogger cik puan daun said...

ini semua fitenah!!!

Januari 15, 2009 5:36 PTG

 
Blogger Pa'chik said...

normang haking tukar name dah dude...
normang tertuduh...
nanti pas ni.. normang yang bersalah la pulok...

Januari 15, 2009 5:52 PTG

 
Blogger Amy Z! said...

surat khabar dah abis masa ko bgtau aku tu... :-(

Januari 15, 2009 6:50 PTG

 
Blogger AyAres151 said...

saper mamat baju itam tu?

Normang Haking kah? kenapa takde spek.. dia pakai contact lens kah?

Januari 15, 2009 8:06 PTG

 
Blogger Cat Cat said...

Woooo, masuk paper. Dah jadi Celebreti Blogger lah ya... Can I have your autograph, pleaaaaazzzee??

Januari 15, 2009 10:00 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

tak baik buat macam tu, memeh pun ada mak bapak. miahaha

Januari 15, 2009 10:02 PTG

 
Blogger Artozy said...

misai macam lebih tebal dari biasa je? normang haking ke datok king?

Januari 16, 2009 8:58 PG

 
Blogger Princess Liyana said...

hi hi hi..alah artis..ckp jela nk kawin..kn senang..agaknye, kalau depa ckp..org lg non-stop mgutuk ;P

Januari 16, 2009 9:00 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Razor,
:)

Art,
;)

Suluk,
Jangan selalu sangat pakai seluar dalam ketat! Ha ha.

Mut,
:)

Lif,
:)

Adi,
Ha ha.

Deen,
Fauziah Latif. :)

Tasik,
Aku tak 'makan gambar'. :)

Yapong,
HA HA.

Jimmy,
InsyaAllah. :)

Rimau,
HAHAHAHAHAHAHAHAAA!

Ril,
:) Kena beri mereka sokongan. Kalau tidak kita - siapa lagi. (Jangan jadi macam nasib kita - mana ada hok veteran nak bagi kita sokongan dan dorongan secara langsung!) :)

Zara,
:)

Po,
Ya ya. Betul! :)

Daun,
Ha ha.

Chik,
:)

Amyz,
Aiseyman. :)

Ayares,
Entah. Demeh kata, blogger tershor jugalah! HA HA.

Cat,
Sure. :)

(Guys, Cat Cat adalah satu2nya pembaca blog ini yang bukan Melayu. Hey Cat, thanks ya kerana sudi baca blog ni.)

Dug,
:)

Januari 16, 2009 9:02 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Abang Naga,
You are my idol... and you inspired me to start my blog. You are the reason... :)
I have been reading your blog since 2006 - everyday without fail!! **Woowww jiwang man...** Ha ha!

Januari 16, 2009 9:10 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Opppps, lupa Abang Naga... Cath, my hubby dan amoi-amoi kecik yang comel will have a makan-makan gathering with a few of bloggers in Malaysia at KLCC - kalau sudi, jemput-lah datang say hi ya... Email Cath at seet looi at yahoo dot come for date and time, ok.

If Abang Naga too busy - no hal...

Januari 16, 2009 9:15 PG

 
Blogger madulebah said...

Normang Haking adalah lelaki baik yang selalu memberi nasihat kepada saya.

Apa yang akan berlaku di masa hadapan itu urusan Tuhan

Januari 16, 2009 9:23 PG

 
Blogger hegira said...

sap! huhu.

nanti agaknya ada tak komen dari abbie?

Januari 16, 2009 10:39 PG

 
Blogger hegira said...

sensasi sangatttlah! :P

Januari 16, 2009 10:39 PG

 
Blogger iyan said...

misai tetap cool!
hahahaha

Januari 16, 2009 10:49 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Cat,
Ada time kalu - gua pergi jumpa lu kat KLCC.

Maskara pada 7 Februari - ada masa kalu - jemput datang! :)

Madu,
Tapi, Tuhan suruh kita berusaha juga. :)

Alina,
Abbie? Kan ke dah... mmm. tak sebumbung?

Yan,
:)

Januari 16, 2009 11:17 PG

 
Blogger Ron97 said...

REMAJA
belia
dan Lan Hussain?

Januari 16, 2009 11:31 PG

 
Blogger ayobkelubi said...

hahaha,adeh..nak tayang gambar aje sebenarnya tu.

ha ha ha

Januari 16, 2009 11:38 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Ron,
:)

Yob,
Teka - siapa awak sebelah aku tu?

Note: Awek tudung putih yang nampak sikit je tu - Ili Syazwani. :)

Januari 16, 2009 11:41 PG

 
Blogger ili syazwani mk said...

Nampak tudung pun jadilah..

Januari 16, 2009 11:47 PG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

CEH, PENIPU!

Januari 16, 2009 1:24 PTG

 
Blogger aie akaike said...

owh. normang haking tak la hensem sgt pun.. hee... ;)

Januari 16, 2009 1:27 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Ili,
HAHAHAHAHA...

Amora,
Tak tipu. Sungguh. :)

Aie,
Ya betul. Hok pakai t shirt hitam tu lagi hansem. :)

Januari 16, 2009 2:23 PTG

 
Blogger fadli said...

aku pun perasan gambar tu hari tu.

Januari 17, 2009 3:00 PTG

 
Blogger mariahsj said...

Yoohooo, glamor giler...ha ha ha...

Januari 17, 2009 8:25 PTG

 
Blogger katya said...

wah..abg naga kah itu yang dalam gambar?

Januari 18, 2009 12:06 PTG

 
Blogger tuan tanah said...

Kalau la saya tulis macam ni dalam 'tulis sebuah karangan berdasarkan gambar' mesti saya difailedkan oleh Cikgu BM saya dulu.

Januari 19, 2009 3:58 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Fad,
:)

Kak Eton,
Tunggu, suatu hari nanti, Sindiket Sol-Jah akan masuk dalam majalah Hi! atau Mangga, :)

Kat,
:)

Tanah,
Ha ha.

Januari 19, 2009 8:35 PG

 

Catat Ulasan

<< Home