"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

30 Disember 2008

SELLING VERY FAST

Lebih 200 naskhah terjual dalam sekelip mata.
Image Hosted by ImageShack.us

RM22 senaskhah, termasuk harga pos (Malaysia sahaja).

Emel kami di sindiketsoljah at gmail dot com.

33 Comments:

Blogger Water Lily said...

Oit.oit bang aku dah email. camne nak bayar?

November 03, 2008 10:07 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Water,
Jangan panik! Kau akan segera dihubungi oleh team 'SENJATAH'. :)

November 03, 2008 11:03 PG

 
Blogger one love said...

cer belanja top up 5 hinggit :p

November 03, 2008 12:21 PTG

 
Blogger Dani Izwan zainol said...

background muzik lagu ayam tu mmg tangkap habis!!!!

November 03, 2008 2:04 PTG

 
Blogger art.isreka said...

suka cover ni.

November 03, 2008 4:09 PTG

 
Blogger NeEMâ„¢ of Suicide Park said...

Hi Abg Ge, i've shifted my blog to suicidepark.blogspot.com. TQ.

November 03, 2008 6:55 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

Bang Naga,
Lupa nak tanya aaa... bertahun dah soalan ni tersimpan. Lupa.

Apa tajuk lagu background ayam tu?

November 03, 2008 8:30 PTG

 
Blogger Cat Cat said...

Abang Naga,
Cath kat obersi.. Camner ek..???

November 04, 2008 1:33 PG

 
Blogger sinaganaga said...

One Love (Hangit?),
Ya ya, ha ha, erm erm.

Dani,
Ha ha.

Alina,
Thanks bebeh.

Neem,
Ok beb.

Dug,
Tatau. Dalam bahasa Cina. Aku tak faham. :)

Cat,
Hubungi SENJATAH.

November 04, 2008 8:58 PG

 
Blogger one love said...

betul dah tu! hehehe
see u around yer...

November 04, 2008 11:47 PG

 
Blogger Ahmad Azrin Aziz said...

romlah best

November 04, 2008 1:45 PTG

 
Blogger Princess Liyana said...

huhu..sdh lihat bukunya dari tok;P

November 04, 2008 10:43 PTG

 
Blogger DeeN said...

Aku dah email neh. Camner, camner? Mau bayar, mau bayar.

November 05, 2008 9:39 PG

 
Blogger fadz said...

alamak, tuanku naga, antara semua, wa TERLUPA tulis rebiu tentang felem lu... soli soli!

November 05, 2008 6:36 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Ahmad,
:)

Segala pendapatan daripada buku ROMLAH: THE UNTOLD STORIES akan kami gunakan untuk menjana aktiviti-aktiviti MASKARA pada masa akan datang.

Yana,
kim salam kat Tok. :)

Deen,
Tunggu.

Fadz,
Tak apa. Yang aku buat tu taklah 'felem' dlm erti kata semua pengiat filim. Cuma, dalam bentuk 'audio visual' 'je kot. Tak ulas pun tak apa. Anyway, kau ulas Melayu 501 kan? Itu aku yang direct. No heart feeling.

Kami tak prajudis. Dan, kami memang POYO! Ha ha.

November 06, 2008 9:05 PG

 
Blogger rahimin idris said...

dah email la bang. tak reply lagi. aku tunggu ni.

November 06, 2008 11:07 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Rahimin,
Nanti aku suruh team SENJATAH check ya.

November 06, 2008 11:26 PG

 
Blogger limmtatt said...

versi e-book takde ke?

November 10, 2008 3:44 PTG

 
Blogger addyaholix said...

ROMLAH sudah dalam dakapan.
Aku peluk ROMLAH erat-erat.
Aku cium ROMLAH dalam-dalam.
Wangi.

Aduhai ROMLAH !

November 10, 2008 5:53 PTG

 
Blogger aie akaike said...

nak order K8. ada lg tak?

November 11, 2008 6:46 PTG

 
Blogger SATIRA + KACAU said...

Sdr Sinaganaga: Romlah apa khabar?

Satira + Kacau

November 22, 2008 10:47 PG

 
Blogger tyuyu said...

owg nk gak..tp cam ner nk dptkan?
plz bgtw cam ner nk byar sekali..tyuyus@gmail.com

November 27, 2008 5:05 PTG

 
Blogger Maisarah Khairi said...

si naga naga keluar paper haritu (:

November 28, 2008 3:23 PTG

 
Blogger kikiEy said...

wah macam menarik

November 29, 2008 12:33 PTG

 
Blogger david santos said...

Nice week for Malasian people!!!

November 30, 2008 7:18 PG

 
Blogger Dhani said...

aku sedang menjejaki fadz.dah jumpa nnt aku nak ajak dia gi disko kat Golok. kalo dia kaki disko la. kalo tak, aku bawak dia gi Kuliah Jumaat Nik Aziz setiap pagi jumaat kat perkarangan pejabat Pas kota bharu.hehehe.:p

November 30, 2008 10:30 PG

 
Blogger goth said...

salam buat terpilih....

Disember 04, 2008 6:14 PTG

 
Blogger .farah. said...

apsal tarikh entri bro naga ni lain macam? ke aku yg silap tgok?

Disember 05, 2008 9:30 PG

 
Blogger tasikmerah said...

mintak izin copet poster.

Disember 05, 2008 11:30 PG

 
Blogger coffeeHolic said...

minggu ni ke rumah pena ada jual kan

Disember 11, 2008 11:32 PG

 
Blogger sinaganaga said...

coffee,
ada.

Disember 11, 2008 12:23 PTG

 
Blogger rosesNtheboyz said...

cita apa ni?

kalu nak pinjam jek bleh?

ekonomi gawat nih!

www.cabai-kering.blogspot.com

Disember 21, 2008 3:47 PTG

 
Blogger Hana Adieanna said...

Saya sudah membuat pesanan dan telah membuat bayaran! Hip hip horeh!

http://fishballisme.wordpress.com

Disember 29, 2008 1:29 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home