"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

04 Disember 2008

Ini jam baru. Ini baru jam.

Image Hosted by ImageShack.us
Jam paling atas, gua punya: Swiss Military
Jam paling bawah, Ayis punya: Swiss Militaire

Dah malas sangat nak update blog ni. :)

31 Comments:

Blogger limmtatt said...

wah..
wahh..
wahhh..

for sale ke?

Disember 04, 2008 8:42 PG

 
Blogger addyaholix said...

lu malas, tapi lu update jugak bang naga!

haha~

Disember 04, 2008 9:17 PG

 
Blogger gunx said...

yang mana nampak paling maskulin ?

Disember 04, 2008 9:20 PG

 
Blogger famia said...

macam bangles la bro swiss military tu. semadddddd habis.

Disember 04, 2008 9:23 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Abang Naga,
Woooow, rupa2nya tangan Abang Naga berbulu lebat jugak eh..??? Very the macho... Ha ha!!

Disember 04, 2008 9:26 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Oooh lupa... sambung sikit.

Tangan Ayis cam tangan pompuan... HA HA!!!

Disember 04, 2008 9:28 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Lim,
Baru beli takkan nak jual dah!!! Ha ha.

Adi,
Demi peminat. :)

Gun,
Entah. :)

Famia,
Harge dia pun semaddddddd. Adeeee... kopak dah ni. Ermmmm, tak kisahlah kopak ke tidak - janji 'kacip'! HA HA.

Cat,
Berbulu lebat? Taklah, ha ha.

Disember 04, 2008 9:35 PG

 
Blogger siew said...

apa makna pakai jam di tangan kanan?

Disember 04, 2008 10:18 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Siew,
Creative people. :)

Disember 04, 2008 10:21 PG

 
Blogger siew said...

ooooo..patut laaa
aku org teknikal...xdak seni..

Disember 04, 2008 10:47 PG

 
Blogger limmtatt said...

http://riangriabergembira.blogspot.com/



promote nih...
sile beri teguran membina,mengutuk mahupun meng woo chow..

Disember 04, 2008 11:31 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Siew,
:)

Lim,
Ok. :)

Disember 04, 2008 2:16 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

halusnya kulit tangan kau bang.

he he.



.

Disember 04, 2008 2:29 PTG

 
Blogger Ajami Hashim said...

bro, jom tonton butoh caravan tokyo-paris mlm esok!

rasanya sgt mencabar visualisasi mata & minda!

Disember 04, 2008 2:34 PTG

 
Blogger seri said...

salam....
wah... lebat-lebat.... harganya :)

Disember 04, 2008 2:45 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Tasik,
Ha ha, ke situ pulak dia tengoknya, ha ha.

Ajami,
InsyaAllah, tengok macam mana - banyak sangat program2 kat Kl sekarang ni kan, tatau mana satu nak pergi!!!

Seri,
'Kacip' punya pasal - harga lebat ke renyai ke - gua rembat dekkkk!

Disember 04, 2008 3:58 PTG

 
Blogger sidra kamar aisa said...

theeeheehee...
baca tajuk baru tu. tu baru baca tajuk. haha.

Disember 04, 2008 4:51 PTG

 
Blogger sidra kamar aisa said...

tak puas siot.. hahahahahahahaha

Disember 04, 2008 4:53 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Sid,
HA HA.

Disember 04, 2008 4:53 PTG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Kau belum lagi tengok jam aku. He he he!

Disember 04, 2008 4:55 PTG

 
Blogger sidra kamar aisa said...

hahahhahaha bang naga. cilake lu

Disember 04, 2008 4:56 PTG

 
Blogger .abell.habil. said...

keh keh keh.

"Eh, mat. Jam pukul berapa sekarang?"

"Err. Jam baru menunjukkan 12 5minit tengah hari."

"Yang kau sebut macam baca rencana ni kenapa?"

"Kejap."

Si mat seluk poket. dia keluarkan jam. Dia tanggal jam yang dia pakai, dia pasang jam yang baru keluar dari poket.

"ok,tanya balik soalan sama."

"Pukul berapa mat?"

"Jam lama menunjukkan pukul 12 6 minit."

"hampeh."

Disember 04, 2008 8:37 PTG

 
Blogger one love said...

malas nak komen...
sbb mcm ngengada je nak tinggalkan komen...

tapi memang mengada2 pun nak tinggalkan komen!

saya pun ada jam cun gak!
jam mickey mouse waner merah!

kalau nak tengok time, kena tekan punat kiri kanan dan muka mickey tu akan terbelah!

tarrra!
pukul 12.53pm!
canggih wo!

abg mamat pun kagum!
muahahaha

Disember 05, 2008 12:53 PG

 
Blogger deOughtred said...

Jam paling atas, gua punya: Swiss Military

Tangan paling atas, siapa punya: Berbulu halus-halus... whoaahahahah!

Disember 05, 2008 12:08 PTG

 
Blogger Princess Liyana said...

Alahai.ketandusan idea ke cik naga.ahaks.

Disember 05, 2008 4:25 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

aku pakai Casio jer

Disember 05, 2008 6:56 PTG

 
Blogger razor said...

tayang jam ke tayang penumbuk. hehe

Disember 05, 2008 10:45 PTG

 
Blogger NeEMâ„¢ of Suicide Park said...

Kalau dah penulis otai, update 2 baris pun org rajin baca :)

Disember 05, 2008 10:58 PTG

 
Blogger ilovebudu said...

hahahha...gaya mutu keunggulan..

Disember 06, 2008 2:53 PG

 
Blogger aie akaike said...

jam tangan tu, pasangan ke? gay?

Disember 07, 2008 10:29 PTG

 
Blogger coffeeHolic said...

pinjam=)

Disember 11, 2008 11:32 PG

 

Catat Ulasan

<< Home