"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

14 Oktober 2008

Blog ini tak akan sempat di-update, coz aku sibuk

Rimau suruh aku bikin filem.

Aku suruh Rimau sajalah yang bikin filem, lagi pun dia sudah berkursus di Finas, biar aku bikin buku sajalah.

“Biar aku jadi Aziz Bakar atau Freddie Fernandez saja, Mau... Part sampaikan award kepada kau!” aku kata.

37 Comments:

Blogger Amy Z! said...

bagi award pun penting juga. lu kena practice beb. haha.

Oktober 14, 2008 12:02 PTG

 
Blogger addyaholix said...

Jangan tak update lebih dari seminggu bang naga.

Sebab takot aku jadi kurang siuman tak baca tulisan ko nanti haha !

Oktober 14, 2008 12:06 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Amyz,
Aku nak ajar salam je dulu. :)

Adi,
Lebih drp seminggu ni rasanya.

Oktober 14, 2008 12:15 PTG

 
Blogger art.isreka said...

wah. johnny bikin filim eh?? apa kes baru nak start shooting ke???

Oktober 14, 2008 1:07 PTG

 
Blogger saudagar gaRAM.. said...

naga..
lu mau sampaikan awrd ke?

lu mau digandingkan dengan sape?

nasha aziz tak dapat datang..
betty benafe ada projek lain..
maya karin nanti kang lu kena marah..

yang tinggal,pipiyapong..
dia pelakon juga skang..


apa macam?

Oktober 14, 2008 2:50 PTG

 
Blogger Lan Rambai said...

typo banyaklah kat entri ko ni.. sila betulkan balik sebelum ko sepikan diri!

Oktober 14, 2008 2:56 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

aku tau. kamu hanya mahu jadi hero filemkan? setaraf dgn yapong. ha ha.

Oktober 14, 2008 3:08 PTG

 
Blogger Azzam Supardi said...

Ha! Ha! Adeh!

Oktober 14, 2008 3:48 PTG

 
Blogger Nizam.Ariff said...

angin bloggers dah tukar arah ke bikin filim...era blog dah tamat?

kalau cuti seminggu, seminggu juga la aku termenung...

Oktober 14, 2008 3:53 PTG

 
Blogger mariahsj said...

Berfilem, filem gak, berblog blog gak. Jangan cuti. Kalau tidak saya tak ada idea nak ketawa....

Oktober 14, 2008 4:27 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

Keraslah kipas-keras-mati kau nanti.

Oktober 14, 2008 4:58 PTG

 
Blogger famia said...

waww..~~

Oktober 14, 2008 5:51 PTG

 
Blogger one love said...

sibuk?

Oktober 14, 2008 6:29 PTG

 
Blogger jOnOs said...

Ge,
Kau seperti nasi. Bila kau tak up-date blog ramai blogger yang kebulurkan tulisan kau. Macam kita tak dapat makan nasi dalam sehari.

Pssstt...pssttt...
Azzam Supardi masuk blog kau. Aku dengar Azzam dah berisi. Macam bantal kekabu.

Oktober 14, 2008 7:53 PTG

 
Blogger A t i Q a h said...

Azzam baru nak start blogging balik, kau pulak yang nak rehat. Hmmm.

Oktober 14, 2008 11:56 PTG

 
Blogger ~mardihah~ said...

mesti tak best kalo sinagaanaga bikin filim.........hmmm....tak best2..jadi nelayan best...hihihi

lama tak tinggalkan jejak di blog mencuit hati ini....:)jadi saya nak tinggalkan jejak..

Oktober 15, 2008 8:31 PG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

bila buku dah siap tolong update wa...

p.s: update la, ku merindui mu muaaaahahaha

Oktober 15, 2008 10:26 PG

 
Blogger GAFARO said...

mana tau boleh dapat title datuk dari india ke

Oktober 15, 2008 11:17 PG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Sir Naga!

Oktober 15, 2008 12:08 PTG

 
Blogger Po said...

Aku doakan agar Mak Teh sehat sejahtera adanya.

Teringat kepada iklan Telekom, masa atuk dgn nenek ada, ayah tak pernah balik...

Talipun pun tak?

Oktober 15, 2008 2:37 PTG

 
Blogger Water Lily said...

woo..sibuk sungguh ni. komen pun tak jawab...

Oktober 15, 2008 4:19 PTG

 
Blogger addyaholix said...

belum pon cukup sehari, tapi liur aku dah berbuih-buih keluar dari mulut macam orang kena sawan.

semua sebab aku kebulur tulisan ko bang naga !

tolong tulis. aku rayu !

Oktober 15, 2008 4:44 PTG

 
Blogger zizie ali said...

kalau diupdatekan juga, n3nya mungkin akan kekurangan nilai estetika. lainlah kalau blog yang berkonsepkan non-kreatif.

Oktober 15, 2008 6:48 PTG

 
Blogger asuhara said...

kau x update bro, org x boleh masak sebab sumber api utama dari mulut kau dah tak de....ramai kebulurann....onegai!

Oktober 15, 2008 10:46 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Mak Teh kena stroke. Masih di hospital Melaka.

Oktober 16, 2008 9:09 PG

 
Blogger Ron97 said...

semoga mak teh segera pulih.

blog ni biarkan dulu. duduklah kat hospital tu.

kalau aku dahagakan entry ko,
pandai pandailah aku godek arkib tu

Oktober 16, 2008 9:26 PG

 
Blogger Artozy said...

ge, kau sibuk buat rumah baru ke?

Oktober 16, 2008 9:28 PG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

ku doakan semoga aunty teh cepat sembuh.

PEACE

Oktober 16, 2008 1:40 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

Aku doakan Mak Teh sihat.

Oktober 16, 2008 2:37 PTG

 
Blogger ilovebudu said...

hahaha..bila tak sibuk cam biasa..kakak

Oktober 16, 2008 5:58 PTG

 
Blogger en_me said...

salam pagi jumaat abang nagaa itteww..

Oktober 17, 2008 9:27 PG

 
Blogger cik puan daun said...

Doa aku buat Mak Teh cepat sembuh.. Ameen Ya Rabb..

Oktober 17, 2008 2:18 PTG

 
Blogger tuan tanah said...

Semoga Mak Teh cepat sembuh dan sejahtera hendaknya.

Oktober 18, 2008 2:53 PG

 
Blogger amirahsyuhada said...

jangan lebih seminggu wei encik naga, gila gua beb..kalau tak baca entry2 anda..

Oktober 18, 2008 3:46 PG

 
Blogger Danielle_Corleone said...

salam bro. ok tak semua?

Oktober 18, 2008 12:29 PTG

 
Blogger ilovebudu said...

haha..benar2 sibuk bang nie 4hari dah..

Oktober 19, 2008 1:12 PG

 
Blogger Dhani said...

selamat hari raya ke 21 bos. :)

Oktober 21, 2008 9:23 PG

 

Catat Ulasan

<< Home