"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

01 November 2008

BESTSELLER-TO-BE (Ha ha)

Image Hosted by ImageShack.us

Seleksi 19 cerpen seksi, oleh 18 penulis sensasi, tentang seorang gadis misteri! Romlah: The Untold Stories adalah suplementari kepada antologi bestseller Sindiket Sol-Jah - K-ei8ht (2007).

Jika anda tidak pernah membaca K-ei8ht, hey, don't worry, cerpen-cerpen dalam buku ini boleh 'berdiri sendiri'. Humcha!

AWAS, CETAKAN LIMITASI!

41 Comments:

Blogger addyaholix said...

nak tempah macam mana bang naga?

Oktober 22, 2008 12:40 PTG

 
Blogger .abell.habil. said...

order post boleh encik naga?
booking awal.

Oktober 22, 2008 1:40 PTG

 
Blogger gopenghagen said...

woooo..abg jual buku je ke? romlah x nak jual ke?

Oktober 22, 2008 3:58 PTG

 
Blogger Nizam.Ariff said...

bang.
kalau boleh order post, nak booking satu. Camne kira? Camne byr?

Oktober 22, 2008 4:50 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

sila print banyak sikit.







:)

Oktober 22, 2008 4:52 PTG

 
Blogger ah tok said...

Cam biasa, gua order satu!


.

Oktober 23, 2008 9:16 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Abang Naga,
Cath nak order, camner ya?? Ni CNY (01/2009) Cath nak balik kampung. Takut itu jam, buku dah abis jual. Kasik email sama Cath boleh???

Oktober 23, 2008 9:21 PG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

nak satu...mcmana nk byr dan collect? habaq sat.

Oktober 23, 2008 11:54 PG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

email wa : aadillah@gmail.com

Oktober 23, 2008 11:55 PG

 
Blogger landaklaut said...

saya mahu juga!

Oktober 23, 2008 2:21 PTG

 
Blogger neeziee said...

simpan satu bawah tiak.

Oktober 23, 2008 2:42 PTG

 
Blogger dhila said...

Nak tiga, empat atau lima. Sepuluh pun boleh.

Oktober 23, 2008 4:17 PTG

 
Blogger Amani Martin said...

aku mau satu sbb ada muka aku hahahahha

Oktober 23, 2008 5:28 PTG

 
Blogger ontahsapo said...

bang, gua nak jumpa lu lah, byk koleksi gua terlepas... boleh ke lu blanja gua teh tarik...?

Oktober 24, 2008 11:05 PG

 
Blogger Dhani said...

masukkan nama saya dalam senarai pembeli ROMLAH. (buku ROMLAH maksud saya. tapi, kalo ROMLAH tu gadis cantik, mahu juga saya membelinya.hehe). dan siap nanti, saya akan bayar ok.muah kat pipi romlah (yang cantik)!

Oktober 24, 2008 12:52 PTG

 
Blogger ainulmardihah16 said...

bang naga, aku pun satu copy gak..camner proses pembayaran bang..email aku ek bang--->ainulmardihah16@gmail.com..macih, jasamu ku kenang bang....

Oktober 24, 2008 4:15 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Bang, aku mau satu. Camne nak order?

Oktober 24, 2008 4:37 PTG

 
Blogger omarkhayam said...

biler release kt kedai2

Oktober 25, 2008 6:06 PG

 
Blogger Mie Amour said...

saya nak tempah awal2!!!terkilan tak dpt k-eight..Encik Naga, tumpang tanya, mana pergi Faisal Tehrani?Blog dia unfound...tq..

Oktober 25, 2008 6:11 PTG

 
Blogger Siti Hawa said...

Nage, nak tanye.. ape jadi ngan blog abg faisal? Dah delete ke? majuk ke die?

Oktober 28, 2008 6:54 PG

 
Blogger Rozlan Mohamed Noor (RMN) said...

adakah model dengan payung berjenama Romlah itu adalah.. ROMLAH. nak tempah satu, cover seksi!

Oktober 28, 2008 11:25 PG

 
Blogger Princess Liyana said...

huhu..sure gempak ni;)

Oktober 28, 2008 12:59 PTG

 
Blogger limmtatt said...

waaaa....mr. naga kuar paper berita harian....sila beli..sila beli..

Oktober 28, 2008 1:56 PTG

 
Blogger Zaini said...

saye pon mahu en nage!

Oktober 28, 2008 2:22 PTG

 
Blogger one love said...

kat maskara ada kan?

jumpa di sana!
:)

Oktober 28, 2008 2:37 PTG

 
Blogger famia said...

ala.
boleh pre-order tak.
asal order kering-kering tanpa duit saja mesti dah sold out.
bolehla. booking 1 eh.

dah berapa juta buku blog la gua tecicir. sedih sedih.

Cakap siang pandang-pandang.
bro.. nak 1 yeeee....~~

Oktober 28, 2008 9:34 PTG

 
Blogger jOnOs said...

Bang Ge,
Aku mahu semua. Biar org lain tak boleh beli. Camne?

Psstt...psstt...awek pegang payung tu sapa namaaa...JP Badriah ke?

Nota kaki: Cover kau bikin gila best. Harreee...

Oktober 29, 2008 2:42 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Perghhhh... cover dia... Izinkan aku memberi tabik spring kedua-dua tangan kiri dan kanan kepada bang Naga untuk cover yang paling jelita abad ini!

Romlah dalam gambar itu hampir menepati 99.98% spesifikasi (dengan spotlightnya, dengan spoilernya) Romlah yang aku fantasikan HAHAHA

Oktober 29, 2008 2:53 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Perghhhh... cover dia... Izinkan aku memberi tabik spring kedua-dua tangan kiri dan kanan kepada bang Naga untuk cover yang paling jelita abad ini!

Romlah dalam gambar itu hampir menepati 99.98% spesifikasi (dengan spotlightnya, dengan spoilernya) Romlah yang aku fantasikan HAHAHA

Oktober 29, 2008 2:53 PG

 
Blogger Amani Martin said...

heeeeeeeeeeeeeee

Oktober 29, 2008 8:56 PG

 
Blogger DeeN said...

Pergh.
Seksi giler.
Er.. kalo beli, ada sign romlah sekali tak?
cam biase, nak satuuuuuu....

Oktober 30, 2008 9:33 PG

 
Blogger Gelembai said...

nak satu....

Oktober 30, 2008 1:26 PTG

 
Blogger joabdullah said...

canner nk dapatkan diz book?..hahah

November 01, 2008 12:42 PTG

 
Blogger sherrina said...

salam,
nak tanya le, mana blog Faisal Tehrani ye? Dah tukar URL ke?

November 01, 2008 4:05 PTG

 
Blogger Enche's said...

macam best jek Romlah tu. Tapi romlah berpayung kenapa? Takdak lagi ke Maskara sehingga 2008 menginjak?

November 01, 2008 5:58 PTG

 
Blogger ilovebudu said...

huhahahaha..bagus ini

November 02, 2008 1:54 PTG

 
Blogger ainon mohd said...

Hmmm...

Hmmm....

(geleng-geleng kepala)

November 02, 2008 10:05 PTG

 
Blogger l.i.f.e said...

ha'ah lah...camne nak dpt all the books yg disebutkan ni?

November 02, 2008 11:26 PTG

 
Blogger Qibran said...

salam..
cara tempahnya macam mana ye?

November 03, 2008 10:36 PTG

 
Blogger aie akaike said...

bang,
K-8 masih ada lagi??

November 10, 2008 2:15 PG

 
Blogger Enche's said...

SI Romlah nanti aku masukkan dalam aku nye daily update to promote. Jangan lupa promote akunye Novel coming soon.hehe

November 12, 2008 9:32 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home