"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

03 Mei 2008

Akan Datang

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

3 Mei di Rumah PENA.

38 Comments:

Blogger Princess Liyana said...

3 Mei baru habis last paper final:(

April 24, 2008 11:25 PG

 
Blogger cik daun said...

Nak colek ini poster letak di blog

April 24, 2008 11:52 PG

 
Blogger nUr@dDeEn said...

Wah makin hebat kroni2! Cayalahhh!! Bravo, bravo!!

April 24, 2008 12:28 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

nak kena pakai maskara ker tak yah?.. hu hu

April 24, 2008 12:58 PTG

 
Blogger Sufian said...

Oi, gua malas nak top up telefon. Jawapan untuk soalan lu ialah, gua pun tak tahu, tapi sama time dengan buku Kaki Seni...

April 24, 2008 4:00 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Yana,
Rugilah lu.

Daun,
Ok bebeh.

Nura,
Ok.

Tasik,
Pakai laa!

Sufian,
Zul cakap - pada 4 Mei, ahad, jam 2 petang. Oleh kerana itu aku minta Taf Teh mari baca... aaa... buku hape tajuknya tu... aaaa... aaaa... kat Maskara on 3 Mei di rumah PENA.

Kalau lu ada stok itu buku... aaa... apa tajuk tuh... aaa... bawak marilah, kasi jual kat sana nanti!

April 24, 2008 4:08 PTG

 
Blogger Danielle_Corleone said...

mesti pegi ni!

April 24, 2008 5:08 PTG

 
Blogger waterlily said...

Ada seekor lipas tak mo pegi sebab takut pentas hak!hak!hak!

Tapi

Dia nak bermaskara juga :)

April 24, 2008 5:26 PTG

 
Blogger Floyd said...

kat mana umah pena?

aku buta geo spatial.

April 24, 2008 6:26 PTG

 
Blogger Kakang said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

April 24, 2008 6:27 PTG

 
Blogger A t i Q a h said...

I like the second pic.
Very der seksi one..huhu

April 25, 2008 12:20 PG

 
Blogger kemat said...

3 Mei.. 3 dalam 1...hebat..

April 25, 2008 8:02 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Danielle,
Bawa kawan2 ya!

Water,
HA HA.

Floyd,
Rumah PENA terletak bersebelahan dengan rumah GAPENA! :)

Atiqah,
Datang tak?

Kemat,
HA HA. Macam shampoo lak dah.

April 25, 2008 8:45 PG

 
Blogger pipiyapong said...

wah..rasa mcm nak datang..!!

April 25, 2008 12:13 PTG

 
Blogger A t i Q a h said...

Pakcik Naga,
kemahuan untuk datang adalah sangat. Tapi macam tak dapat datang =(

April 25, 2008 1:19 PTG

 
Blogger Tok Rimau said...

tak sabar gua. nak pakai baju apa kali ni?

April 25, 2008 5:04 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Yapong,
Datanglah, yanggg!

Ati,
Datanglah! Tumpang Tok Rimau.

Mau,
Psssst! Jangan pakai baju!

April 25, 2008 5:23 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

Mesti datang. Tapi nak pakai seluar apa kali ni? mmm..

April 25, 2008 9:11 PTG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Aku kena jaga anak la.. Tak dapat datang. Alasan yang sangat konkrit. Hahaha!

April 26, 2008 3:44 PTG

 
Blogger asuhara said...

err...org yang tak dikenali seperti saya boleh datang ke?

April 27, 2008 9:48 PG

 
Blogger pangeran chinta said...

nk p ke sana mcm mana ek?
ada pengangkutan awam yang bersesuaian x?
mintak maafla..
nk bli kenderaan sndri, duit nak bli pen final exam pon pnjam kwn2..

April 28, 2008 2:13 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Dug,
Jangan pakai seluar. Ha ha.

Purp,
Hampeh!

Asu,
Tidak nas yang mengatakan tidak boleh!

Geran
LRT sampai stesen Hang Tuah 'ja. Lepas tu kau kena jalan kaki.

April 28, 2008 10:59 PG

 
Blogger siew said...

apasal xbuat 1 may?
boleh la jadikan lagu 'mayfirst' sebagai lagu tema.jalaludin hasan kompom dtg..
hahahahahah

1may-hari boikot..ehe

April 28, 2008 11:47 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Siew,
HA HA.

April 28, 2008 5:09 PTG

 
Blogger bayan said...

Saya datang dengan jejaka saya [nikon]. Nak tembak semua orang.InsyaAllah.

April 29, 2008 10:48 PG

 
Blogger Danielle_Corleone said...

bro gua dtg nanti nk cover story bleh interview x? haha!

April 30, 2008 2:09 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Bayan,
Wo.


Danielle_Corleone,
Boleh2. No problem.

Mei 01, 2008 9:54 PG

 
Blogger pHu YinG said...

Nak datang. Tapi dayang-dayang sibuk. Takde orang nak escort beta.

Mei 01, 2008 3:05 PTG

 
Blogger Amiene Rev said...

3 Mei tu tarikh saya bercakap di depan dua orang yang akan bertanyakan soalan-soalan maut.

Minta Pak Naga bagi jampi perisai sisik naga supaya saya dapat menangkis soalan-soalan maut itu semacam Iron Man menangkis peluru.

Tapi semasa menonton Iron Man, saya teringatkan Pak Naga. Haha!

Tony Stark dan Toni Sinaganaga. Hm... barangkali saudara jauh Pak Naga?

Sebab Tony Stark itu pun rupanya iras-iras orang Hindustan.

Haha.

Mei 01, 2008 11:16 PTG

 
Blogger Pakcik Luar Otak said...

Pagi semalam aku cukur misai. Petang tadi aku pergi Giant. Sekarang aku tengah lapar. Tapi kenapa misai kau lebih tebal?

Mei 01, 2008 11:48 PTG

 
Blogger famia said...

pacik naga..
boleh tahu alamat penuh rumah pena tak?

nak pergi tapi tak tahu.
tak tahu tapi nak pergi.

Mei 02, 2008 11:54 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Famia,
Rumah PENA terletak di Jalan Dewan Bahasa (dulunya Jalan Lapangan Terbang Lama).

Mei 02, 2008 6:13 PTG

 
Blogger neeziee@separawaras.com said...

komen ke 33 pada 3 mei ni cuma mau tanya mana mau pesan itu sabotaj 3.perghh..banyak 3 ni.sesuatu sungguh la.

Mei 03, 2008 10:38 PTG

 
Blogger areyoung said...

Sayang.

Kalaulah tak kerja semalam boleh bersua Bang Naga, lagi.

Mei 04, 2008 11:24 PG

 
Blogger KiMiE said...

WaH..MaCamMaNa NaK JoIn InI SiNdIkEt??BeRaPa YuRaN SeTaHuN??

Mei 04, 2008 3:19 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Nizi,
Layari blog sol-jah.blogspot.com untuk maklumat lanjut.

AreYoung,
Daniel dan aaaa... lupa dah nama yang lagi seorang tu, aaa... ada datang. :)

Kimi,
HA HA. Kami belum ada fan club.

Mei 04, 2008 7:09 PTG

 
Blogger Amiene Rev said...

Pak Naga sudah lihat Ironman atau belum?

Mei 04, 2008 9:30 PTG

 
Blogger Danielle_Corleone said...

menarik! nantikan petikan anda semua dalam terjemahan tulisan x seberapa saya... :-)

Mei 04, 2008 11:39 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home