"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

21 Mei 2007

Trendy

Ada semacam trend bagi sesetengah blogger untuk berpergian dan meninggalkan blog mereka tanpa dikemas kini.

Aku juga ingin mengikut trend ini agar tidak dikatakan oleh orang banyak sebagai 'ketinggalan zaman'.

Jadi, jika kau rindu - kau serulah namaku.

28 Comments:

Blogger amyz! said...

Naga... oooo.. Naga.. bangun! bangun!

Mei 21, 2007 12:09 PTG

 
Blogger kingbinjai said...

uwek!

Mei 21, 2007 1:21 PTG

 
Blogger cik daun said...

gonna miss u.. kikikiki

Mei 21, 2007 2:52 PTG

 
Blogger Pa'chik said...

oit... naga..
OIt.. naGA..
OIT.. NAGA
OIT!! NAGA!!
OITT!!! NAGAAAAA!!


((((((OIT!!NAGAAA!!)))))

Mei 21, 2007 2:57 PTG

 
Blogger kemat said...

seru saja kan, tak yah pakai asap kemeyan kan, bukan apa, sekarang nie banayak sangat pencemaran, kalau wat pembakaran terbuka kne denda..ok aku seru..
NAAAAAGAAAAAAAAA

Mei 21, 2007 6:56 PTG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Seru berapa kali?

Mei 21, 2007 8:15 PTG

 
Blogger Sayuti said...

belum sampai seru.

Mei 21, 2007 9:51 PTG

 
Blogger d'arkampo said...

lama?

Aku seru mentera pusakaku...

Mentera semerah naga

menteraaaa....

Mei 22, 2007 9:31 PG

 
Blogger Pa'chik said...

kau nak buat cerita-cerita seru ke?

Mei 22, 2007 9:32 PG

 
Blogger blackpurple said...

Jangan lupa 'berpulangan' bawa buah tangan... :D

Mei 22, 2007 10:34 PG

 
Blogger Tifani Teh said...

Blog melalaikan, mengdesifit pahala & produktiviti. ok, mari kita semua tutup blog.

Mei 22, 2007 12:59 PTG

 
Blogger Asyrafi aka Naun said...

abg naga...nak pergi mana tu?baik-baik..nanti mana ada putera raja nak lawan dengan naga lagi..dah naga dah hilang..

Mei 22, 2007 4:19 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

Ke mana bang? Kalau ikut Tok R ke Perancis aku kirim t-shirt sama cap hehe

Mei 23, 2007 10:01 PG

 
Blogger Saharil said...

eleh! dah tua2 pun berangan trendy..

Mei 23, 2007 10:50 PG

 
Blogger Nizam Rusli said...

kau macam sindir aku je..

Mei 23, 2007 11:46 PG

 
Blogger Afyan said...

saya baru belajar berblog. Macamana ye nak pastikan blog sentiasa update?

Mei 23, 2007 1:49 PTG

 
Blogger Sastri said...

alaaaa... takkan nak berpergian juga... sas doakan selamat pergi dan kembali...

Mei 23, 2007 7:22 PTG

 
Blogger kamarul said...

ku seru - misha omar

Mei 23, 2007 8:32 PTG

 
Blogger Moderator said...

Penyertaan mereka-cipta poster filem ANAK HALAL arahan terbaru Osman Ali masih dibuka!
Sila lawati http://bloganakhalal.blogspot.com utk men-download gambar2 & sinopsis filem ini!
Harap maklum & terima kasih kpd sinaganaga :-)

Mei 24, 2007 10:55 PG

 
Blogger alabolebelah said...

Naga ramai orang pangey ko tak keluar, hibernasi ? ... naga ada hibernasi ker? macam beruang tu hahahaha

Mei 24, 2007 11:00 PG

 
Blogger Nazri said...

Konon comel la tu

Mei 24, 2007 4:13 PTG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

berpergian juga? sinaganaga merajuk kah... ha ha

Mei 25, 2007 1:15 PTG

 
Blogger fadz said...

dengan kuasa Basmallah, allah di kananku, Muhammad di kiri ku-
naga naga nagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagagaaggagagaagagaggagaga

haa, dah baca mentera tu..!

Mei 25, 2007 4:26 PTG

 
Blogger nUr@dDeEn said...

Meh sini kasi aku plak seru ko..

((((( N A A A G A A A )))))

Wahai, Naga. Sesungguhnya engkau telah berjanji tidak akan mengganggu anak Adam yg lain. Jika kau betul-betul mengotakan janji kau, maka muncullah kau di kala bulan mengambang. Muahahahahahahah

[[[[[ N A A A A A G A A A A ]]]]]

Mei 25, 2007 6:44 PTG

 
Blogger Ainon said...

Tulislah buku tuan itu!

Mei 26, 2007 12:06 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Kembalilah...

bak kata orang-orang tua, sesat di hujung jalan KEMBALI ke pangkal jalan hehe :-*

Mei 26, 2007 10:37 PG

 
Blogger kunci hilang said...

Kadang-kadang ketinggalan zaman pun baik juga.
Sungguh.

Mei 27, 2007 4:18 PG

 
Blogger AhsueZ said...

bukan kita. sebab kita ada samurai.

Jun 02, 2007 12:44 PG

 

Catat Ulasan

<< Home