"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

15 Januari 2007

KUDETA [Edisi Terhad, Cetakan KEDUA]

TINGGAL 1 NASKHAH SAJA LAGI! Wo!
Image Hosted by ImageShack.us
RM16 (termasuk khidmat pos).
Hubungi sinaganaga1547 at yahoo dot com

32 Comments:

Blogger esis said...

eh sol jah, bukankah itu edisi sebelum edisi pertama. kamu kata..

November 29, 2006 12:32 PTG

 
Blogger Tifani Teh said...

O. O.

November 29, 2006 1:13 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Esis,
Betullah tu. Lepas ni baru kami nak terbitkan edisi pertama. Itupun kalau duit untung tu tak habis ke roti canai. Ha ha.

Molus,
Ha ha. Dah gilalah tu... Tu, kau baru pergi seminar setengah hari tu. Ha ha.

November 29, 2006 1:55 PTG

 
Blogger Tifani Teh said...

ini yg aku belajar dari seminar 1/2 hari:
kudeta tak ada mix-media effect macam buku ayam dari itali tu. huaaaaaaa...

November 29, 2006 4:03 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

lepas laku gini, bayaran ronin naik menggila atau sederhana saja, dude?

November 29, 2006 4:04 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Molus,
Ha ha.

Nota,
Tengok aaa, kalau setakat bagi gogok air laici kotak je (tanpa elaun makan) - para ronin akan mogok! Ha ha.

November 29, 2006 5:07 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Molus,
Ha ha.

Nota,
Tengok aaa, kalau setakat bagi gogok air laici kotak je (tanpa elaun makan) - para ronin akan mogok!

November 29, 2006 5:08 PTG

 
Blogger tapai said...

Alamak!! Ada cetakan lain?

November 29, 2006 6:07 PTG

 
Blogger Nizam Rusli said...

wo! aku kena menuntut ilmu strategi pemasaran ni!

November 29, 2006 6:19 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Tapai,
Kalau ada sponsor - kami cetak semulalah. :)

Tong,
Rahsianya mudah sahaja. Kalau cetak 10, kau jual 10 - SOLD OUTlah jadinya, dude!

November 29, 2006 6:37 PTG

 
Blogger famia said...

alah.
xde lagi ke?
nak 1 copy ni.nak la encek nage.

November 29, 2006 7:15 PTG

 
Blogger blackpurple said...

Laaaaa...aku baru nak beli.... :(

November 30, 2006 11:48 PG

 
Blogger Tok Rimau said...

tahniah

November 30, 2006 1:13 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

sifu...aku baru blaja blogging.

ajar aku ek....

blog aku..cerita123.blogspot.com

aku ibarat buah cempedak,
kalau salah, tolong jolokkan..

:)

November 30, 2006 1:43 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Famia, Purp,
1, Kudeta mungkin tidak akan diterbitkan lagi, jadi, jika ada produk terbaru dari Sindiket Sol-Jah, harus cepat-cepat. 2, Kalau mahu Kudeta dicetak ulang, biar aku bincang dengan Raja Boneka terlebih dahulu, mungkin kau orang boleh pesan dan beri duit kepada Amir Mukhriz, cukup tempoh - baru kami edarkan. Boleh begitu?

Tok Rimau,
Kejayaan ini adalah hasil bersama antara Raja Boneka dan para Ronin - bukan kejayaan milik individu.

Dan, dalam Sindiket Sol-Jah, kami amalkan konsep 'Perbincangan Meja Mamak'.

Iwanz,
(Nyanyi) Tunjuk ajarku sifuuuUUuuuuuu...

November 30, 2006 1:59 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Famia, Purp,
1, Kudeta mungkin tidak akan diterbitkan lagi, jadi, jika ada produk terbaru dari Sindiket Sol-Jah, harus cepat-cepat. 2, Kalau mahu Kudeta dicetak ulang, biar aku bincang dengan Raja Boneka terlebih dahulu, mungkin kau orang boleh pesan dan beri duit kepada Amir Mukhriz, cukup tempoh - baru kami edarkan. Boleh begitu?

Tok Rimau,
Kejayaan ini adalah hasil bersama antara Raja Boneka dan para Ronin - bukan kejayaan milik individu.

Dan, dalam Sindiket Sol-Jah, kami amalkan konsep 'Perbincangan Meja Mamak'.

Iwanz,
(Nyanyi) Tunjuk ajarku sifuuuUUuuuuuu...

November 30, 2006 2:00 PTG

 
Blogger Puan Ainon Mohd. said...

Sdr sungguh pandai jual buku! DBP patut lantik sdr jadi pengurus jualan.

November 30, 2006 10:37 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Guys,
Hasil 'Perbincangan Meja Mamak' - Siapa-siapa yang mahu membeli KUDETA Edisi Pertama Cetakan Kedua - sila hubungi Amir Mukhriz dengan segera; place order dan buat pra-bayar. Kami akan bekalkan bukunya kemudian. Kerana kami akan saing cetakan pesanan ANDA bersama-sama dengan pesanan khas yang baru kami terima.

NGO mana yang telah membuat pesanan khas? Jeng jeng jeng... Biarlah rahsia!

Dan, ini kali terakhir KUDETA akan dicetak semula! Lepas ni tak ada lagi dah...

Puan Ainon,
Sindiket Sol-Jah hari ini mungkin tak akan sama dengan Sindiket Sol-Jah mendatang. Ada dua ronin lama (yang tidak terlibat dengan KUDETA) akan turut serta dalam projek-projek mendatang. Dan, ada seorang rekrut sedang berlatih berkawad dan mengilat kasut - sedang tunggu masa untuk kami serapkan ke dalam pasukan.

Adakah Sindiket Sol-Jah akan bertambah gah? Kita sama-sama tunggu dan lihat.

Oh ya, hampir saya terlupa - pujilah lagi! Kami suka. Ha ha.

Guys,
Buku AYAH KITA BOS dan JONGKANG-JONGKET ada dijual di Kedai Buku DBP.

Disember 01, 2006 12:11 PG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

cetak jangan tak cetak. Bwaaaaah..

Disember 01, 2006 9:33 PG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Aku akan ada di ASWARA 2 & 3 ni. Tapi siang saja. Malam aku balik dah.

Huhu.....

Disember 01, 2006 10:08 PG

 
Blogger Tifani Teh said...

kau tak rekrut perempuan ke?

Disember 01, 2006 10:24 PG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

thanks sifuuuu

camana nak create links?

Disember 01, 2006 11:17 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Atok,
Ok ok. He he.

Khal,
Kenapa tak mahu berlama-lama di KL?

Molus,
Bukan kami tidak mahu ambil rekrut pranita. Cuma... aku bimbang, sejak akhir-akhir ini, ragam sex Raja Boneka pada tahap amat membimbangkan! Jadi, untuk selamat, kami rekrut laskar lelaki sajalah dulu. Ha ha.

Iwan,
Kalau kau guna PC (bukan Mac) - tekan kekunci ALT dan F4.

Disember 01, 2006 11:49 PG

 
Blogger intanzk said...

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan edisi terhad Kudeta yang siap ditanda tangani oleh En Naga - boleh dapatkan daripada saya.

Saya lantik En Naga menjadi ejen jualan saya.

++++
Acah aje - Kudeta not for sale. RM25 - ok.

Disember 02, 2006 12:50 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Atas permintaan ramai - KUDETA kembali dengan Edisi Terhad Cetakan Kedua.

Aktiviti Sindiket Sol-Jah lebih tertumpu kepada penerbitan buku (kami belum lagi beralih kepada bidang hartanah, asas tani, etc). Ha ha.

Disember 29, 2006 11:01 PG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

dude, aku ada order ngan amir mukhriz, cuma nak tau kaedah pembayaran saja.

Disember 29, 2006 1:12 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Pakcik,
Kepada yang order dengan Amir Mukhriz - emel enche Amir Mukhriz utk kaedah pembayarannya.

Disember 29, 2006 3:02 PTG

 
Blogger el-Maaniq said...

ALT + F4?

Haha.

Disember 29, 2006 4:54 PTG

 
Blogger ontahsapo said...

simpan satu, aku singgah ambik nanti...

Januari 03, 2007 9:10 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Ontah,
Beres!

Purp,
Nanti aku pos.

Faent,
Nanti aku pergi ke stesen lrt kedua akhir tu. Mao?

Ayis,
Esok aku hantar. Oit2, kita gi makan kebab weh!

Januari 03, 2007 8:20 PTG

 
Blogger blackpurple said...

Eh.. aku tak cakap apa-apa pun...kau dah jawap dulu... advance sungguh... ha ha...

Januari 05, 2007 6:00 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

aku dah dapat! aku dah dapat!
Takder lagi ker kemasukan ronin baru? kalo nak join pun ada edisi terhad gak ker? errr..kene interview dulu ker? musykil..musykil..

Brader Naga, Tabik! Tabik!(sambil senyum kembang2 idung)

Januari 18, 2007 11:20 PG

 

Catat Ulasan

<< Home