"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

03 Disember 2006

eBay Melayu

intanzk said...
Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan edisi terhad Kudeta yang siap ditandatangani oleh En Naga - boleh hubungi saya. RM25 - ok.

++++
Acah aje - Kudeta not for sale. Yet!

9 Comments:

Blogger ontahsapo said...

kalau tak jual, kasi free kat aku satu boleh...tak naga yg ensem...!!!

Disember 02, 2006 1:29 PTG

 
Blogger BooK said...

ebay melayu boleh caya ke naga?

Disember 02, 2006 3:20 PTG

 
Blogger Pa'chik said...

ebay melayu tu jual apa lagi? ayam kampung ada?

Disember 02, 2006 4:34 PTG

 
Blogger tuan tanah said...

:)

Disember 02, 2006 8:28 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

best ke kudeta ni??? takut tak best je..hahah

Disember 03, 2006 2:33 PTG

 
Blogger blackpurple said...

...pergi photostat la jawapnya ni...hehehe

Disember 03, 2006 5:40 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Ontah,
Ya ya. Aku tahu aku handsome.

Book,
Boleh percaya. Ha ha.

Pakcik,
Intanzk jual kad kredit juga. Ha ha.

Tanah,
Ha ha. Kau senyum je?

Amirah,
Entahlah. Tapi, saingan hebatnya ialah buku Brother Kadir Jasin. Ha ha. Kita tengah tunggu buku Brother Jo pula.

Purp,
Ha ha.

Disember 03, 2006 10:28 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

Nak tanpa tanda tangan satu.

..RM5 dapat?

Disember 04, 2006 8:42 PG

 
Blogger semut said...

jap..apa maksud kudeta tuh??kudis dan 'peta'?maksudnya buku tuh menceritakan tentang kudis dan peta yang terdapat pada badan penulis yaaa???

Disember 04, 2006 9:26 PG

 

Catat Ulasan

<< Home