"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

16 Oktober 2006

Esok Hari Raya, hey! Esok Hari Raya, hey hey!

Image Hosted by ImageShack.us

52 Comments:

Blogger Cat Cat said...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri to Abang Naga & sekeluarga.

Maaf Zahir Batin!

Oktober 16, 2006 8:26 PTG

 
Blogger esis said...

wow dada berombak.

Oktober 16, 2006 10:54 PTG

 
Blogger Emphbone said...

Hahahaha..

Siot.. Sweet.. Selamat Hari Raya dude..

Oktober 16, 2006 11:37 PTG

 
Blogger BooK said...

selamat hari raya tok naga!
sila kirim duit raya untuk aku naa..

Oktober 17, 2006 6:24 PG

 
Blogger Ron97 said...

FUIYOOOO!!!
tergodak mak..!
auw..!
hahaha

ooii, aku nak kad raya!!!
hahaha

Oktober 17, 2006 7:50 PG

 
Blogger The-Mulan said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.

Oooo dah cuti dah ye? Selamat bercuti juge.

Oktober 17, 2006 8:30 PG

 
Blogger .:HalogamoRa:. said...

waduh begitu bergaya skali lagaknye lelaki yg bertopeng itu he he.

kadar kolestrol...masih tahap minima...........so raya bleh bedddallll sume huhu

Oktober 17, 2006 8:43 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Esis,
Ha ha. Celanat luh!!

Emp,
Ha ha.

Book,
Sorry, tak ada duit raya!

Ron,
Sorry, posman kata dia tak pergi hantar surat kat Perlis!

Mulan,
Eh, aku lupa, aku kena jumpa OP pada berapa hari bulan eh? 26? 27?

Amora,
Kau orang nak aku buka topeng tak?
Ha ha.

Oktober 17, 2006 9:47 PG

 
Blogger kingbinjai said...

selamat hari raya. selamat mencegah jenayah.

Oktober 17, 2006 10:30 PG

 
Blogger arianna adrizal said...

owh, baju raya trend baru! ;)

selamat menyambut aidilfitri. maaf zahir batin.

Oktober 17, 2006 11:56 PG

 
Blogger tujuh86 said...

Spender kat luar tu ke yang buat kau boleh terbang?
Psstt!! Pssst!! Lawa kartun kau lukis, camni la aku nak kau tolong buatkan untuk K*D*T*. Boleh?

Oktober 17, 2006 12:48 PTG

 
Blogger shah architectura said...

arakian bersuara la si superman "hey, dah takde kaler lain ko nak pakai?"

jawab supernaga,"apa....pink karer ok what..."

di sebuah rumah, celebriti terkenal sedang menonton cerita superhero2 ni,

"..eh macam strawberi cecah coklat i la..." kata dia kepada hubbynye.

"..i kan sayang kan u..."jawab lelaki berkumis itu.

heeeeeeee

Oktober 17, 2006 1:12 PTG

 
Blogger hana_kirana said...

Raya safely! Hati-hati semasa terbang, Enchek Super Naga!

Oktober 17, 2006 1:42 PTG

 
Blogger Tifani Teh said...

O--- hensemnya lelaki terbang tu.


Slamat Hari Raya, dude!

Oktober 17, 2006 2:10 PTG

 
Blogger blue_cherry said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Mercun tu hati2 erk, jgn main sampai hilang kelinking.. he he

Oktober 17, 2006 2:12 PTG

 
Blogger d'arkampo said...

Selamat Hari Raya kepada kau juga, cicakman.

eh salah..Nagaman.

Maaf kalau ada terkasar bahasa. Itu semua sengaja.

Oktober 17, 2006 3:40 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Arianna,
Selamat Hari Raya to ya too! Kim salam kat emak abah, ek! He he.

786,
K*D*T = aku belum ada idea. Kapla dok fikir pasal raya je ni. He he.

Arch,
((((Ha ha.)))))))))))))))))))))))))))))))

Kirana,
Ok! Aku akan terbang 'man man' dalam jerebu! Nak tumpang ke weh???

Moluska,
Ya ya. Aku memang handsome.

Ceri,
Tak tak! Ha ha.

Po,
Ha ha. Selamat Hari Raya, dude!

Oktober 17, 2006 4:07 PTG

 
Blogger arianna adrizal said...

o, bijak2. encik naga, depa bilang kirim salam saja ka?!! haha.

Oktober 17, 2006 4:25 PTG

 
Blogger Lan Rambai said...

Selamat raya pakcik Nagaman!

Oktober 17, 2006 5:08 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

Selamat Hari Raya bang Naga. Don't drink and fly. Don't drink before maghrib hahaha

Oktober 17, 2006 5:12 PTG

 
Blogger Rjuna said...

Siapa nak kad raya dari pakcik Naga print saja dari blog ini, lain kali tandatangan la encik.

Oktober 17, 2006 5:35 PTG

 
Blogger red said...

pink?! ish...

Oktober 17, 2006 7:51 PTG

 
Blogger [fakapunch] said...

dude..

bila melihat warna kostum dan logo dada anda, jelas anda ini seorang yang sangat kinky.heheh.

maaf zahir tenaga batin.

er..dah bayar zakat belum?

hahaha.

Oktober 17, 2006 9:52 PTG

 
Blogger spyz said...

dude,
lu kata tak mainlah wish2 pakai e-mail, SMS n yg sewaktu dgnnya.. chittt..

0-0

Oktober 17, 2006 10:51 PTG

 
Blogger Keluarga Zulkarnain said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin..:)

BUNDA SHAFIYA

http://galeri-bunda.blogspot.com

Oktober 17, 2006 11:48 PTG

 
Blogger kemat said...

SELAMAT HARI RAYA.
MAAF ZAHIR DAN BATIN.

Oktober 18, 2006 12:19 PG

 
Blogger tuan tanah said...

selamat hari raya.

maaf zahir batin, fizikal & mental.

Oktober 18, 2006 3:32 PG

 
Blogger Tok Rimau said...

Spender baru nampak utk hari raya ni. tapikan, pakai spender, tak perlu la talipinggang.

Oktober 18, 2006 8:33 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Tok Rimau,

Tali pinggang tu penting untuk mengekalkan ukur lilit 36", kalau bukak tali pinggang alamat terburai aaa boroi 46" hahaha

Bang Naga, 0-0 hehehe

Oktober 18, 2006 8:41 PG

 
Blogger Nizam Rusli said...

haha! maaf zahir batin.

Oktober 18, 2006 9:31 PG

 
Blogger Kelopak Sakura said...

Kalau saya jumpa En Naga sedang bershopping selepas ini, pasti saya kenal.

Salam Aidilfitri untuk semua. Maaf Zahir Batin

Oktober 18, 2006 10:26 PG

 
Blogger blackpurple said...

Huh.....

Selamat Eid Ul Fitr En Naga... Maaf zahir dan batin....

Raya pertama nanti datang la ke rumah terbuka aku... Tahun ni aku buat kat PWTC kot.....hehehe

Oktober 18, 2006 10:39 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Ariana,
Depa dah suruh aku bawak mari duit hantaran ka? Ha ha.

Ram,
Nagaman? Tak ada nama yang lebih menarik lagi komersial ke? Ha ha.

Dug,
Kerja kau dah siap?

Rjuna,
Bila masa pula aku buat KAD RAYA? *blur*

Red,
Apalak 'hish'nya? Normal aa pakai pink... Baim, Reza - pun pakai pink juga hape... Ha ha.

Bang, si SAM nak ikut masa kita berjamuan hari raya dengan WakTam nanti! Weh, kita nak wat kat mana weh? A&W ka? KLCC ka? KLPAC ka?

Faka,
Zakat? Dah!!!!
Cukai tanah je yang belum dibayar lagi. :)

Spyz,
Bila masa aku wish selamat hari raya guna sms, internet, bla bla?

Yang entri ni? Laaaa... Entri ni poster kempen kesihatan menjelang hari lebaran!

Kau ingat - gambarsuper hero tu - kad raya aku ke, labu?
Muerekekekekekekee....

Buk Dokter,
Ya bub! Sama-sama kita ya...

Kemat,
Ok, dude!

Limau,
Uwaaah! Cara kau bercakap - macam Rizalman's Collection.
Muerekekekekekekkekekekeee..

Tanah,
Tak teringin nak raya di kampung ke, beb?

Gitar,
Ok, dude!
Kau berlatih main blues. Mana le tau kot2 aku teringin nak jamming dengan kau di Kelab Sultan Sulaiman nanti. He he.

Kelopak,
Ha ha.

Purp,
Last year aku pergi PWTC - dalam era PakLah - depa masak rendang daging - best! tak payah berebut dengan Hindu. Ha ha.

Cina pulak tak berapa suka sebab pedas. Ha ha.

Tips: Lepas semayang raya - terus pergi beratur. Ambil makanan di level atas - hang pulun byk2 - hang pi dodok kat meja di level bawah.

Makanan memang sedap!

Yang paling best - hang janji dengan tiga emapt ekor kawan2... Pergh! Meriah ooo dapat hisap rokok sama2! La la la...

Oktober 18, 2006 11:01 PG

 
Blogger blackpurple said...

Hahaha... Bijak..bijak..kau memang bijak En Naga...
Macam ni nak tapau sekali la...

Oktober 18, 2006 11:36 PG

 
Blogger aeyjay said...

selamat hari raya en naga...tapi kostum tu mcm tak kene aje.seksi sgt kot.hahahaha

Oktober 18, 2006 1:32 PTG

 
Blogger Sayuti said...

slamat2.

beraya kat mana?

Oktober 19, 2006 12:17 PG

 
Blogger Mr PenyuBiru said...

Slmt Hr Ry Mf Zhr Btn kat Abg Naga sekeluarga dari penyubiru n famili. dengan ucapan "raya jangan tak raya.."

Oktober 19, 2006 11:36 PG

 
Blogger esis said...

soljah, slamat hari raya. maaf zahir batin + mental

mureeekekekekekekekekeke

Oktober 19, 2006 2:37 PTG

 
Blogger Ron97 said...

gila detail ko tahu pasal jamuan raya kat PWTC..
Tabik siot!

Oktober 19, 2006 3:48 PTG

 
Blogger vovin said...

SELAMAT HARI RAYA

Oktober 20, 2006 10:11 PG

 
Blogger AhsueZ said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin.. ENJOY!

-ahsuez & samurai-

Oktober 20, 2006 12:39 PTG

 
Blogger ayobkelubi said...

bang nag, selamat aidilfitri. lu jgn sembur itu api,nanti jerebu lagik beb!.hahaha

Oktober 20, 2006 1:08 PTG

 
Blogger Gelembai said...

kau kena tiru stail power rangers, spender di dalam....

Oktober 20, 2006 2:00 PTG

 
Blogger colourful chicken said...

Selamat Hari Raya juga...Selamat Deepavali juga...Selamat Bercuti juga...Selamat dalam semua perkara juga...

Oktober 20, 2006 11:56 PTG

 
Blogger kel@mbu said...

oit2.. senonoh sikit lahh.. :P

Oktober 21, 2006 4:14 PG

 
Blogger colourful chicken said...

Selamat Hari Raya...Selamat Deepavali...Selamat Bercuti...Selamat dalam semua benda...

Oktober 21, 2006 12:33 PTG

 
Blogger Ku Keng said...

Naga,

Salam dari kami dan selamat menyambut Syawal serta ampun maaf atas kesilapan dan kekasaran.

Oktober 23, 2006 9:59 PG

 
Blogger amirahsyuhada said...

selamat hr raya..maap zahir batin..nak duit raya lah pakcik naga

Oktober 27, 2006 4:33 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

naga,
sorry, melissa lambat
selamat hari raya!!
maaf zahir dan batin

Oktober 28, 2006 12:13 PG

 
Blogger Pa'chik said...

Assalamualaikum enchek, blog enchek ni mmg buat saya tertarik-tarik nak baca, dalam masa dua hari saya dah baca sume entries yang ada, best la baca... yang bestnya kekadang bukan entry tu, tapi komentar dari kengkawan enchek...
saya terjumpe blog ni pun masa nak googlekan satu sajak dari pyan habib, bapakku seorang wai bee (tak ingat la tajuk dia betul ke idak)...
SELAMAT ARI RAYA YE ENCHEK...

Oktober 28, 2006 6:33 PG

 
Blogger doff said...

selamat hari raya aidilfitri enche naga & keluarga

Oktober 30, 2006 3:09 PTG

 
Blogger doff said...

lagi satu. saya suka banget sich superheronya yang berbaju merah muda dan berambut gondrong itu.

Oktober 30, 2006 3:18 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home