"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

10 Ogos 2006

Prot... Proooooooooot!

Uuu.... Dah boleh cebok dah tu!

29 Comments:

Blogger SM said...

saya? nombor wahid? kenapa saya boleh jadi pengomen yang nombor wahid kat blog pak cik naga kali ini? adakah kerana entri kali ini berbau?

Ogos 09, 2006 9:16 PTG

 
Blogger Keluarga Zulkarnain said...

Hueeeekkk :(

Entry kali ini jorok sekali Pak.. :(

Dan bau....

Hehe. Selamat malam Pak!

Bunda Shafiya

http://keluargazulkarnain.blogspot.com

Ogos 09, 2006 10:18 PTG

 
Blogger kingbinjai said...

adus terkene aku

Ogos 09, 2006 11:04 PTG

 
Blogger hakim dirani said...

assalamualaikum..

salam ukhuwwah dari saya.

Saya Orang Baru nak minta tunjuk ajar.

Ogos 09, 2006 11:09 PTG

 
Blogger fiqroorganisma said...

-.-'

Ogos 09, 2006 11:23 PTG

 
Blogger Lan Rambai said...

aku lepak kat kedai mamak ada bunyi ini..kat kantin pagi tadik ada juga bunyik ini.. kat sini kena dengar lagik bunyik yg sama?.. berair lak tu.. chissss

Ogos 09, 2006 11:43 PTG

 
Blogger Nizam Rusli said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

Ogos 10, 2006 12:24 PG

 
Blogger Nizam Rusli said...

oh, agaknya inilah blog yang disebut2 di akhbar2 itu, kita patut jemput pemantau2 itu.

Ogos 10, 2006 12:28 PG

 
Blogger The-Mulan said...

cheist!

Ogos 10, 2006 8:20 PG

 
Blogger Ron97 said...

ya ya.. saya setuju ngan cikgu

Ogos 10, 2006 8:21 PG

 
Blogger doff said...

sabar je la

Ogos 10, 2006 8:38 PG

 
Blogger sinaganaga said...

SM,
Berbau? Bau itu cuma ada di fikiran kau saja.

Buk dokter,
Kalau aku beritahu, kentutku bao mawar, percaya ngak?

Dirani,
Aku bukan guru yang baik. :)

Orgasm,
:)

Rambai,
Ha ha. Di dalam lift Menara Orkid pun ada bunyi ni!

Gitar,
Sentiasa dipantau ni pun bagus sebenarnya! Kalau tak dipantau - maka state tak tahulah berapa banyak projek perumahan yang terbengkalai, berapa banyak pembakaran terbuka, berapa banyak pengondolan hutan, etc!

Mulan,
Prot! Ha ha.

Ron,
Hah?

Ogos 10, 2006 8:42 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

yang kehilangan rasa gembira, yang dapat menympah-nyumpah - bau kentut.

ekekekeke

Ogos 10, 2006 8:53 PG

 
Blogger supersomething said...

terkenang sound effect anak teruna sebulan setengan dirumah. alahai. nak balik...

Ogos 10, 2006 9:24 PG

 
Blogger esis said...

soljah, pumping 10 kali! x senonoh. berair tuh bunyinya.

Ogos 10, 2006 9:41 PG

 
Blogger Romantis Selatan said...

pak naga mengalami masalah kesuburan?

Ogos 10, 2006 10:08 PG

 
Blogger Ron97 said...

aku setuju ngan cikgu Nizam Rusli
hehehhe

Ogos 10, 2006 1:02 PTG

 
Blogger artisticklytouch said...

Nak bagi bersih pam!

Ogos 10, 2006 1:07 PTG

 
Blogger blackpurple said...

Biasanya kalau yg berbunyi tak mengeluarkan bau...hehe

Ogos 10, 2006 1:58 PTG

 
Blogger shazy said...

Fuuuyyoooo!!!

Powernya bau!!!!!

Ogos 10, 2006 4:03 PTG

 
Blogger d'arkampo said...

Bunyi ini terlalu asing semasa sedang bardating.

Setelah kawin,

"laaa..awak pun kentut eh? saya ingat awak spesis lelaki yang jenis tak ada angin!"

Ogos 10, 2006 5:01 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Esis,
Ha ha. Baik Probos Sarjan!

Roman,
Tak.

Purp,
Tidak juga. Ha ha.

Shazz, Po,
Ha ha.

Ogos 10, 2006 7:47 PTG

 
Blogger kel@mbu said...

oit2.. aku tgh makan ni.. :P

Ogos 11, 2006 12:05 PG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Cebok? Orang pakai paip getah dah la ni bro.

Pss... ada juga yg pakai tisu.

Ogos 11, 2006 8:43 PG

 
Blogger Aku Bukan Bidadari said...

eee..bucuknya

Ogos 11, 2006 10:36 PG

 
Blogger raden galoh said...

hahahaha...aku taknak tulis apa-apa...aku nak gelak je...hahahaha

Ogos 11, 2006 12:25 PTG

 
Blogger .:HalogamoRa:. said...

BRO NAGA! dah lega? ha ha

Ogos 11, 2006 3:11 PTG

 
Blogger Nizam Rusli said...

haha! saya suka signboard tu! gelak lagi. hahaha!

Ogos 11, 2006 7:04 PTG

 
Blogger singabeng said...

Suspek tul kat signboard.. Ha ha ha. Kerja pak menteri sekarang untuk 'standardize'kan signboard pantau.

Ogos 12, 2006 12:37 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home