"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

06 Jun 2006

Pratonton

Image Hosted by ImageShack.us
NOTA DARI DESIGNER:
Reka bentuk buku ini adalah muktamat! Sebarang cadangan penambahbaikan tidak akan dilayan. Ha ha.
Peace!!!

22 Comments:

Blogger intanzk said...

Bro,
Booked satu!

Jun 06, 2006 9:13 PG

 
Blogger Sufian said...

Impact ke tu ayoyosss

Jun 06, 2006 10:12 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Intanzk,
Belum siap lagi. Jigo slow - tak bagi teks untuk blurb lagi... Ha ha.

SufianAbas,
Impact + Optima + Trebuchet.

Jun 06, 2006 10:33 PG

 
Blogger blackpurple said...

Bertuah 6 pasang kaki yang jadi model tu...

hehehe

Jun 06, 2006 10:42 PG

 
Blogger tujuh86 said...

Ha ha.. Slow wak lu! Semput, dude! Kerja kat opis banyak! Nak kentut pun kena mintak kebenaran bos dulu!!

Jun 06, 2006 11:43 PG

 
Blogger ontahsapo said...

bila ready tu..aku nak serbu silverfish book store.....

Jun 06, 2006 1:08 PTG

 
Blogger Nizam Rusli said...

bila majlis pelancaran? saya sudah sedia untuk melancarkannya.. jangan lupa jempot!

Jun 06, 2006 1:16 PTG

 
Blogger tujuh86 said...

Ngeteh minggu ni? Aku pass sekali blurb. Boleh? Jangan hari ni. Sibuk!

Jun 06, 2006 1:57 PTG

 
Blogger DakwatMerah said...

Dah nak pilihanraya ke?

Jun 06, 2006 2:31 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Purp,
Enam pasang kaki itu sukarela je jadi model aku. Dan mereka tidak akan dapat bayaran apa-apa. Ha ha.

786,
Wak lu memang slow. Ha ha.
Kalau nak ngeteh - boleh, tapi kasi off itu handphone (so, bos kau takleh ler ajak kau meeting ikut suka suka dia pada petang tu). Ha ha.

Ontah,
Marketing? Kau gi tanya Basri.
Eh! Kau dah beli AKB ke belum?

Gitar,
Majlis pelancaran? Aaaa, kau gi tanya Attoch.

Dakwat,
Dak lagi weh!!!! Ha ha.

Jun 06, 2006 3:10 PTG

 
Blogger rudy bluehikari said...

kali ni aku nak jd mat penyibuk sesi edit2 boleyyy?

Jun 06, 2006 4:09 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

:-)

Jun 06, 2006 5:06 PTG

 
Blogger ontahsapo said...

dah..aku dah ada AKB dan Jiwa Kacau, cuma nak cari jongkang jongket lak...

Jun 06, 2006 5:19 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Rudy,
Tanya Basri! Ha ha.

Bas,
Apa progress?

Ontah,
Kalau ada masa - gi Bangsar petang khamis ni... Aku bawa JJ! :)

Jun 06, 2006 7:26 PTG

 
Blogger Sayuti said...

bila siap bagitau.

p/s: kentut bini yang memakai perfume.

Jun 06, 2006 10:00 PTG

 
Blogger tuan tanah said...

lawa.
tapi kenapa kaki-kaki laki-laki jer?

Jun 07, 2006 3:01 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Oit bang Naga. Entri-entri sudah berjaya dikumpulkan.

Sekarang dalam proses edit dan compile.

Minggu depan hari selasa atau rabu (14 Jun 06) kita orang akan sit down finalise benda ni. Lepas tu hantar untuk kata pengantar.

Dalam masa yg sama aku akan kejar payment daripada mereka yang terpilih itu.

Buku dicadangkan nak dicetak pada 24 Julai 06. Dijangka masuk pasaran dalam tempoh 1 - 2 minggu selepas itu.

Pasal cover tu nama Attokz bukan Attoch. Atau aku yang salah baca? Hehehe

Sekian laporan untuk setakat ini :-)

Jun 07, 2006 3:14 PTG

 
Blogger Puan Ainon Mohd. said...

Yang sepatutnya: "Keluar Barisan.... Masuk Bulatan...."

Jun 07, 2006 7:14 PTG

 
Blogger Tifani Teh said...

kasiler warna-warni pelangi sikit...

Jun 08, 2006 10:11 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Tanah,
Kenapa? Sebab dia orang tu gay. Ha ha.

Dug,
Tanya kat Atok - nama dia nak kena eja macamana?

Puan Ainon,
*senyum* Saya non-partisan.

Molus,
Ada. Tapi dah kena reject dengan penyelenggarasss...

Jun 08, 2006 12:51 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

kalau tambah gambar daun-daun pudina berguguran lalu bertaburan di lantai di pihak kaki-kaki boleh tak?

hahahahah

Jun 09, 2006 2:25 PTG

 
Blogger Attoch said...

Pastikan ejaan attoch dibetulkan. Kalau tak nak betulkan pun takpe. Sebab ATTOCH tu adalah juara blogger terhebat :)

Jun 09, 2006 6:21 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home