"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

11 Mei 2005

Filsuf jenis apa ini?

Image Hosted by ImageShack.us

13 Comments:

Anonymous labu_labi@Yahoo.com said...

Kita mendahului! Sebelum Alexander Graham Bell lahir! Guna 'geran' penyelidikan kerajaan ke?

Mei 11, 2005 9:40 PG

 
Anonymous kel@mbu said...

jd, mengapa bayar lebih..? :)

Mei 11, 2005 1:48 PTG

 
Blogger ayobkelubi said...

hahaha.nasib baik bukan staff bilik server.

Mei 11, 2005 4:59 PTG

 
Blogger Bukunota said...

parody?

Mei 11, 2005 5:18 PTG

 
Anonymous iwan said...

...anda tidak akan lagi dilayan seperti nombor...

Mei 11, 2005 5:26 PTG

 
Anonymous mat jan said...

mari aku teka. staf mesin cetak mintak boss pasang telefon. boss kata "okay". tapi tak pasang-pasang juga. staf mesin cetak letak sign dan telefon tin itu tanda menyindir. bila boss lalu situ boss rasa tersindir. "engkau ni!" kata boss kepada staf mesin cetak.

Mei 11, 2005 5:43 PTG

 
Blogger el-Maaniq said...

kadang-kadang, cara konsevertif diperlukan dalam era teknologi

Mei 11, 2005 6:06 PTG

 
Blogger Ms D said...

inilah reproduksi IT ....
talian tanpa wayar tapi pakai benang!

Mei 11, 2005 8:04 PTG

 
Anonymous cFu said...

haahaha. sungguh menjimatkan.

Mei 12, 2005 10:18 PG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

ni mesti orang bising sbb mesin fax rosak lambat baiki
hahaha

-hangbuah-

Mei 12, 2005 1:56 PTG

 
Blogger raden galoh said...

Naga,
Tajamnya sindiran kau....aduh! Sure kau terus dpt apa kau nak lepas nih...Aku ingat bos kau tentu berjaga-jaga dgn kau kan?

Mei 12, 2005 2:04 PTG

 
Anonymous spyz said...

gambar kau ini telah menjana 12 komen.. not bad.. hehehe..

Mei 12, 2005 5:22 PTG

 
Blogger Tok Rimau said...

"Hello! Ini Domina Pizza ke? Saya mahu order Pizza Nenas." - Aku

"Zrettt. Zretttt. Zretttt." - Telefon

"Mungkin salah nombor atau crossline dengan opis mesin cetak"- Aku

Mei 13, 2005 9:03 PG

 

Catat Ulasan

<< Home