"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

25 November 2009

Trio Manja Bertopi (TMB)

Foto oleh ABID
Image Hosted by ImageShack.us

Trio yang bakal menyaingi kehebatan trio Kopratasa. [Sani, lu jangan marah haaaah! He he.]

33 Comments:

Blogger .:HalogAmora:. said...

first! haha! u look cute :P

November 25, 2009 2:41 PTG

 
Blogger Danielle_Corleone said...

hahaha! :-p

November 25, 2009 3:36 PTG

 
Blogger kel@mbu said...

naga nampak muda 10 tahun..

November 25, 2009 3:44 PTG

 
Blogger asuHara su said...

wah!

November 25, 2009 3:55 PTG

 
Blogger maEL said...

manja..kahkahkah..

November 25, 2009 4:30 PTG

 
Blogger maEL said...

manja..kahkahkah..

November 25, 2009 4:30 PTG

 
Blogger leez said...

kenapa TMB pose tangan dalam saku?

November 25, 2009 5:26 PTG

 
Blogger elmaaniq said...

kerana saku mereka penuh
:)

November 25, 2009 5:37 PTG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Apakah biru itu warna tema?

November 25, 2009 7:22 PTG

 
Blogger Nadine said...

nak challenge kopratarasa?cuba nyanyi lagu permata untuk isteri dulu ,sama best tak?
ha..ha. anyway ada gaya jugak...

November 25, 2009 8:28 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Amora,
Ya. Gua paling cute. Ha ha.

Danny,
:)

Kelam,
HA HA.

Asu,
Wah, wah, wah!

Mael,
Ya. Sangat manja. HA HA.

Leez,
Sejuk. Masa ni kami di London. HA HA.

Manik,
Sejukkkk.

Khal,
Gua pakai hitam.

Nad,
Kami nyanyi lagu Permata Yang Hilang. KAH KAH KAH!

November 25, 2009 9:39 PTG

 
Blogger zizie ali said...

nak tambah ahli? gua pun ada topi gak. haha. jones dan hisham memang pengapit yg bisa memudarkan pengantin.

November 26, 2009 6:45 PG

 
Blogger ymn said...

mamat yg ditengah tengah tu stomach nya marvelous you .. hehehehe

November 26, 2009 7:52 PG

 
Blogger alhena said...

iklan topi, iklan gigi dan iklan baju kaler biru :P

November 26, 2009 8:02 PG

 
Blogger Corey said...

Lu orang memang hip...Lu manja bang? Hehehe

November 26, 2009 8:20 PG

 
Blogger Loyer Lelaki said...

gua serius igt senario bang

November 26, 2009 10:00 PG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

kau nampak semakin sihat bang....

November 26, 2009 11:02 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

berdiri sama rendah.









HAHA

November 26, 2009 11:21 PG

 
Blogger gunx said...

genre apa nak main nih ?

November 26, 2009 12:39 PTG

 
Blogger abdullahjones said...

hah!

November 26, 2009 2:22 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Zz,
Bang, lu boleh join, gua ok je. HA HA. Eh, lu bukan geng t shirt Pagoda ke bang?

YM,
HA HA HA. Trend sekarang - perempuan memang suka lelaki yang gendut. "Cacing ni, sayang! Meh meh meh, 'mama' bagi awak makan ubat cacing dulu!!! Nganga mulut, aaa, aaa, AAAA!!!!"

Hena,
Iklan jiwa! *ahaks*

Kori,
Gua manje. :)

Loyer,
Senario mana lak TIGA!!!!

Purp,
HA HA HA.

Dug,
Darjat sama tinggi!!!! HA HA HA.

Gunx,
Macam selalu-selalu - Blues Kedai Kopi!

Dollah,
"Rahmad bahgiaaaaa Tuhan kurniakannnn....!" HA HA. Ade mane? Temeloh?

November 26, 2009 9:08 PTG

 
Blogger abdullahjones said...

TMB tak mahu jadi kopratasa! kami mahu jadi: http://www.youtube.com/watch?v=OdHaR3od5k8&feature=related


hah!

November 27, 2009 2:28 PG

 
Blogger Shaira Amira said...

Manja lah awak ni.

November 27, 2009 11:46 PG

 
Blogger patungcendana said...

ya...orang bertopi memang manja...kau yang mana satu?

salam aidiladha. :-)

November 27, 2009 11:42 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Wow!kacaknya.

Selamat bang!

November 28, 2009 10:12 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Dollah,
HA HA HA. Weh, dah pandai main gitar ke blum? Pssst! Tak lama lagi ada bass player JB nak pindah KL weh! Boleh setup The Peni5 ni weh. He he.

Shaira,
Ya, saya tahu, saya memang manja. :)

Cend,
Saya yang paling manja di antara yang manja. *ahaks*

Lily,
Hidup Biar Sedap! HA HA.

November 28, 2009 6:18 PTG

 
Blogger DeeN said...

haha.. wajah gumbira! Agak2 mampukah menyaingi Trio santan berlada?

November 29, 2009 8:00 PTG

 
Blogger DeeN said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

November 29, 2009 8:01 PTG

 
Blogger payed said...

Laa....hok tengah tu mu ke?? Misai simpan mana bang naga???

November 29, 2009 9:35 PTG

 
Blogger Pa'chik said...

dude... kepala lu macam potoshop je... kehkehkeh...

November 29, 2009 10:00 PTG

 
Blogger tasuke said...

i can't miss the perut korporat la bro..hahahaha

November 30, 2009 12:07 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Deen,
Kita cube ye! :)

Payed,
Adeeeeeeee. :)

Chik,
HA HA HA HA HA.

Tasuke,
BAHAK HAK HAK HAK.

November 30, 2009 8:30 PG

 
Blogger pye:rudz said...

manjakani? hahaha.

November 30, 2009 12:31 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home