"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

27 Oktober 2009

Maskara Shorties Musim Ke-2

Semua orang kool di seluruh negara berada di Maskara Shorties. Kalau dia tidak berada di Maskara Shorties - dia tidak kool.

16 Comments:

Blogger famia said...

Sokong!
Haha.

Oktober 27, 2009 3:14 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Baik gua tetap pergi walu esok pagi gua terpaksa ponteng kelas beb haha!

Oktober 27, 2009 3:25 PTG

 
Blogger i am visitor said...

hahahah...saya hot bukan kool !!

Oktober 27, 2009 3:34 PTG

 
Blogger Amani Martin said...

saya kool!

Oktober 27, 2009 3:37 PTG

 
Blogger chempaka said...

terasa.

sebab tak leh pegi.
hahaha.

yang pegi, enjoy yourself! silalah review banyak2 supaya saya bertambah jeles. hihi.

Oktober 27, 2009 3:47 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Famia,
HA HA.

Water,
Bukan esok lah weh! HA HA.

Am,
Ceh!

Amani,
Lu hotzzz, beb! *ahaks* *plop! HA HA.
(Eh, itu hari aku pigi makan - sanaaaaa - area kita punya opis tak jadik tuhhh!) *ahaks* (mao hisap ganja atas bumbung kununnnnnn, piiiirahhhh! paloi sjak kan?) he he.

Chemp,
Lu makan cili ke, beb? HA HA.

Oktober 27, 2009 4:12 PTG

 
Blogger asuHara su said...

nnt dapat badge "i'm cool' tak?
nnt org tak tau, kita cool

Oktober 27, 2009 4:29 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Weh acara tu Sabtu malam kan...wa ada klas weekend laa..aiseh!

Tak pergi,tak kool..lama dah dok plan nak pergi neh

Oktober 27, 2009 5:04 PTG

 
Blogger addyaholix said...

saya tak kool. saya hot. haha!

Oktober 27, 2009 5:21 PTG

 
Blogger dila raden said...

saya insyallah cool

Oktober 27, 2009 5:33 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Asu,
Good idea!!! Next time kami buat badge.

Water,
Tak apa. Utamakan pelajaran dulu ya! Itu yang lebih penting. Well, apalah sangat ada pada 'kool'. :)

Adi,
:)

Dila,
HURAHHHHHHHH! Ajak 'budak hijau' sekali ek!

Oktober 27, 2009 6:40 PTG

 
Blogger rajawali said...

kami kool!

Oktober 27, 2009 11:00 PTG

 
Blogger Fadzlena said...

Saya pun hot(kata jiran saya!)Nak join tp tadak geng la bang!segan weh..

Oktober 28, 2009 1:48 PG

 
Blogger tasikmerah said...

walaupun aku macam tak berapa dapat nk pergi nih... tapi aku akan pasang semboyan utk acara ini di 'rumah' aku..



.

Oktober 28, 2009 4:08 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Rajawali,
Kool and the gang. Ha ha.

Fadz,
Segan mendenya? BUkan orang kenal kau pun!!!! Lebih 400 - 500 orang datang - kau duduk menyelit - sapa pun tak kenal. Datang 'ja la!

Tasek,
:)

Oktober 28, 2009 9:00 PTG

 
Blogger gagap said...

gua memang kool abis..berhujan dari sah alam ke rumah pena.

koooollll..

November 02, 2009 7:14 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home