"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

11 Oktober 2009

TINGGAL SEDIKIT LAGI

Image Hosted by ImageShack.us
RM15 senaskhah. Kalau nak bagi lebih pun ok juga, he he.
Sila beli naskhah anda dengan segera! Hubungi sindiketsoljah at gmail dot com dan katakan “NAK BELI SALUN EKSOTIKATA, JOHN!

17 Comments:

Blogger nizamsani said...

haiya..
belum gaji..

September 29, 2009 1:39 PTG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

John? ada macho mcm john travolta? haha!

September 29, 2009 2:39 PTG

 
Blogger MKriza said...

Tengah pokai.
Gaji awal... so sekarang sen pun takdok.

September 29, 2009 4:53 PTG

 
Blogger Corey said...

Harganya???John??

September 29, 2009 6:03 PTG

 
Blogger Faizal Nizam said...

wah...

September 30, 2009 2:26 PG

 
Blogger Taf Teh said...

SALUN EKSOTIKATA adalah produk terbaik dari Soljah dari segi content & kualiti!!!

September 30, 2009 2:50 PTG

 
Blogger mariahsj said...

Wah, nanti kak ton jumpa Naga dan beli sebuah ya....

September 30, 2009 9:33 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Gua ada banyak lagi ni hahaha! Kalau tak laku gua gi sedekah/wakaf kat perpustakaan awam ler nampaknya.

Tengok follower ramai kan main lagi. Gua tak update blog selagi buku ni tak abis :)

Oktober 01, 2009 7:08 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Kori,
RM15.

Oktober 01, 2009 8:57 PG

 
Blogger alhena said...

kemsalam kat john!

Oktober 02, 2009 11:44 PTG

 
Blogger wahyun said...

john, arwah john wayne kimsalam.

turun x esok? (6.10.2009 - syed ahmad jamal @ Balai?)

Oktober 05, 2009 5:42 PTG

 
Blogger Wolfis Black said...

YANG DITUNGGU TELAH TIBA

Oktober 06, 2009 11:20 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Wolf,
Apa lagiiiiii!

Oktober 06, 2009 2:17 PTG

 
Blogger terompahkayu said...

kena cetak banyak lagi. permintaan tinggi di uitm!

Oktober 06, 2009 9:01 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Terompah,
Jangan bimbang - kita akan hantar wakil penjual ke UiTM dengan segera.

Oktober 08, 2009 12:27 PTG

 
Blogger zhfr said...

klau tak laku, bagi aku nak jual cara gerila ni...

isap suria ja nih

Oktober 09, 2009 1:32 PG

 
Blogger terompahkayu said...

haha! makasih mas!

Oktober 09, 2009 2:12 PG

 

Catat Ulasan

<< Home