"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

16 Oktober 2009

The Wanderers (The Very Happy Deepavali)

Khairin, "Apa ramalan enche tentang pertemuan di antara The Wanderers dengan The Red Devil pada hujung minggu ni?"

Gua, "Bersempena perayaan cahaya ini, saya berharap akan ada cahaya yang menyinari Bolton pada perlawanan hujung minggu ini. Ya, ramalan saya, Bolton Wanderers 1 - Manchester United 0. Ya ya, gol jaringan sendiri pun tak apa, janji menang, ha ha ha!"

Khairin, "Ceh!"

13 Comments:

Blogger Lizzam said...

Ingatkan The Wanderers kugiran 60-an tu...

Oktober 16, 2009 10:57 PG

 
Blogger nizamsani said...

sama-samalah kita berdoa.

Oktober 16, 2009 11:04 PG

 
Blogger Jobino said...

kesian, ini macam bunyi org yg desperate jer.

Oktober 16, 2009 11:40 PG

 
Blogger Amiene Rev said...

bertukar!!! bolton rangers

Oktober 16, 2009 11:42 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Liz,
:)

Nizam,
Ya, sama-samalah kita berdoa!

Jo,
Mana ada desperate!!! Ceh! Cakap tak tengok orang...

Amin,
HA HA.

Oktober 16, 2009 12:26 PTG

 
Blogger zan said...

The Oneders "That Think You Do" pun boleh..haha

Oktober 16, 2009 2:12 PTG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Huh! Dapat seri pun dah cukup cemerlang...Hehehe

Oktober 16, 2009 2:33 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Kemenangan pun kadang2 tidak menjanjikan apa2 (baca dalam nada serius)

Oktober 16, 2009 4:35 PTG

 
Blogger Pa'chik said...

kalau ref tak main cam spr hari tu... mau man-u kalah... asek-asek ref tulung macam spr tulung amn-u je... :P

Oktober 16, 2009 5:52 PTG

 
Blogger Corey said...

Jom bet...Man U menang tanpa jaringan..Haha

Oktober 16, 2009 6:09 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Zan,
:)

Purp,
Ye la!

Water,
:)

Chik,
Ye la, ref pun main peranan gak.

Kori,
Aik! Ada gak orang bet Bolton score gol sendiri? HA HA.

Oktober 16, 2009 7:08 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

ammakk! haha

Oktober 17, 2009 11:06 PTG

 
Blogger small magician said...

setanmerah mnang nasib..2-0
xdeserve to win..
arsenal played beautifully..
go gunners go..
arshavin the best..
btw..
rmai org puji blog ko best(problogger)..
congrats..
huhu

Oktober 18, 2009 2:21 PG

 

Catat Ulasan

<< Home