"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

03 Ogos 2009

Pipiyapong berkonsert di awan biru

Kami rasa gambar-gambar kami dah best sangat dah. Pada suatu hari, apabila kami bandingkan gambar-gambar kami dengan gambar-gambar Mukhriz Latif - kami rasa gambar-gambar kami macam cilake! HA HA.

Makanya, kami tanam tekad, bukan kami nak bantah ISA atau kami nak sokong ISA... tetapi, kami dah tanam tekad nak atasi kehebatan gambar-gambar Mukhriz Latif. Ceewah!

"Esok ada demo!"

"Demo orang buat batik ke?"

"Ceh!"

Image Hosted by<br />ImageShack.us
Orang dah pung pang pung pang lari, suara polis-polis dah macam suara Marsli N.O baca sajak, gas airmata dah menitik-nitik... tetapi, Pipiyapong tenang saja, rokok pun masih panjang lagi, ha ha. Pemuda di belakang Pipiyapong adalah adik saudaranya dari Namibia.

Vovin? Hah, masa ni Vovin dah kat dalam asap dah. Pyanhabib? Ha ha ha, selepas kena gas airmata - dia pergi pekena teh tarik kat CM.

Image Hosted by ImageShack.us
Aku kata, "Lari, Pongggg!" Pipiyapong kata, "Jap aok! Biar demeh rapat kat keh setapak dua lagi! Hah, hah, kalau berani - rapat, ya rapattt!!!!" Ceh! Jiwa kental konon - gambar entah apa-apa (Apa barang tangkap gambar bas merah tengah berhenti)! HA HA.

NOTA: Nantikan gambar-gambar terbaik kami (dari ranking pertama hingga keempat)... kalau tak esok - lusa! "Berbaloi baloi!"

12 Comments:

Blogger Pipiyapong said...

Woi cilakak...gua belum habis rokok lagi diorang dah start. Nak buat macam mana.

Ogos 03, 2009 2:27 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Yapong,
Tapikan, masa demeh ketuk cota kat plastik jernih tu - bunyi sedapkan!

Ogos 03, 2009 2:42 PTG

 
Blogger sEmut said...

budak namibia tu baju seluar kasut semua biru. haha

Ogos 03, 2009 3:18 PTG

 
Blogger chempaka said...

pehhh.....

Ogos 03, 2009 3:43 PTG

 
Blogger ZARA 札拉 said...

pergh!
kagum aku dengan Pipi!
Sanggup tu dirinya dijadikan bahan bukti~ hehhee~

Ogos 03, 2009 4:00 PTG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

main main arrr!
x sabaq nk tgk gambr korang main2.

Ogos 03, 2009 4:09 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Semut,
Serbe biru - Budok Barisan Nasional tu! HA HA.

Chem,
Perghhhhhhhhhhhhh!

Zara,
Pergh, perghhhhhhhhhhhhh!

Amora,
Vovin akan pertaruhkan gambar lekai dalam asap kalu tak silap esok. PP akan pertaruskan bas kaler merah pergi Mentakab kalau tak silap esok. Keh? Perghhhhhhhhhh... gambar 'makan dalam' punyalah! :)

Ogos 03, 2009 4:25 PTG

 
Blogger famia said...

ini baru betul konserto!

Ogos 03, 2009 5:35 PTG

 
Blogger Corey said...

Lu orang ade masuk TV3 tak bang naga?Haha..Kalau ada post kat youtube....hak hak hak

Ogos 03, 2009 8:44 PTG

 
Blogger Cat Cat said...

Hensem adik saudara pipiyapong... Gigi nampak tersusun elok & putih bersinar... Cute!

Ogos 03, 2009 9:40 PTG

 
Blogger NeEM™ of Suicide Park said...

Pipi, kim salam kat adik sedare.

Ogos 03, 2009 11:32 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Famia,
"Berbaloi baloi!"

Kori,
Tak ada. :)

Kat,
Mat Saleh atas katil kau tu tak cute ke? HAK HAK HAK.

Neem,
:)

Ogos 04, 2009 9:39 PG

 

Catat Ulasan

<< Home