"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

25 Februari 2009

Pekan Frinjan

“Pekan imajeri yang tiba-tiba saja wujud,” Ruhayat X pernah berkata-kata.

Image Hosted by ImageShack.us

17 Comments:

Blogger ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Suka tagline nya...

"Melepak dengan berhemah"...

=)

Februari 25, 2009 8:52 PG

 
Blogger razor said...

pinkk tu yg tertarik tu

hehe

Februari 25, 2009 9:42 PG

 
Blogger revrie said...

Event yang bagus. =)

Februari 25, 2009 10:28 PG

 
Blogger DeeN said...

Wah! Sangat menarik. Tapi sekarang sudah jauhhhhh. Susah mau pigi, Huwaaaaa!!

Februari 25, 2009 11:21 PG

 
Blogger Anis said...

Salam

Bro, ada org nak cari penggiat teater utk berlakon.makluman lanjut di shoutbox blog saya.Boleh ajak tok rimau, rudy etc utk berlakon.

http://www.aidilx.com

Februari 25, 2009 11:45 PG

 
Blogger Sufian said...

Alang-alang iklankan pekan imajinasi ni, iklan sekalilah Dua Lauk - gua mau beli XBOX 360...

Februari 25, 2009 12:41 PTG

 
Blogger NeEM™ of Suicide Park said...

Comelnye poster.

Februari 25, 2009 1:00 PTG

 
Blogger addyaholix said...

macam best je aku tengok posternya bang!

Februari 25, 2009 2:42 PTG

 
Blogger Ruhayat X said...

Yo Naga, kita kena berkampung lepas Pekan ni nanti. Ada rancangan yang perlukan pembabitan (babit, bukan babi tan) Geng Jurnal. Ini masalah negara! Cemas!

Februari 25, 2009 3:18 PTG

 
Blogger Ruhayat X said...

Oyey. Lagi satu: kasi buat lah itu interbiu sama Pyanhabib. Wa dah sedia satu muka untuk artikel itu.

Juga dalam halaman menarik yang lain: Encik Supian Abasy mahu interbiu sumer Geng Jurnal dalam satu artikel yang berjudul "Kumpulkan Kesemuanya!" beserta gambar pin-up satu mukasurat tiap seorang.

Serius.

Februari 25, 2009 3:23 PTG

 
Blogger hegira said...

jumpa saya jual buku kat sana ya!

sambil curicuri (plan) buku dua lauk.

Februari 25, 2009 7:53 PTG

 
Blogger langsirkalerbiru said...

warna pink tu, macam nak menarik kaum perempuan yang sememangnya terkenal dengan kaki shopping.
para lelaki, siapkan isi dompet anda :b

Februari 26, 2009 1:37 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Sufian,
Untuk lu beli XBOX 360? Ceh! Habih... gua yang teringin nak beli iPhone juga ni - apa cer?

Ruhayat,
Gua akan interview Pyanhabib. Don't wori. Siap dengan gambar hok cantik2 masterpiece punya.

Abang Pyan,
Dah siap dah ke?

Februari 26, 2009 10:45 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Guys,
Sori, i sibuk, i tengah menderita. Lain kali sajalah i reply komen2 you all.

Februari 26, 2009 10:46 PG

 
Blogger Ahmad Azrin Aziz said...

sapa lagi selebriti blog y akan turun itu hari..?

Februari 26, 2009 5:22 PTG

 
Blogger Wani Ardy said...

awak memang suka ya, merah jambu.

Februari 28, 2009 11:48 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Wani,
Ya, saya suka warna pink. Sebab pink warna cinta. Ha ha.

[damn! gua ter-saya awak saya awak pulak dengan Wani Ardy. tak rock langsung.]

Mac 02, 2009 8:43 PG

 

Catat Ulasan

<< Home