"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

23 Februari 2009

Balada satu pagi yang sungguh Isnin

*some text missing*

23 Comments:

Blogger Amy Z! said...

isnin yang selalunya tidak bermaya..

Februari 23, 2009 8:54 PG

 
Blogger Po said...

Sungguh Isnin

cliche.

Februari 23, 2009 9:13 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Amyz,
Kalau kau tak bermaya - aku tahu sebab apa. :)

Po,
Berikan aku klisemu,
buat kuterangi siang hariku.

Februari 23, 2009 9:36 PG

 
Blogger Water Lily said...

huh!menyampah sungguh :D

Februari 23, 2009 9:39 PG

 
Blogger Amy Z! said...

Ge!!! :-p

Februari 23, 2009 10:16 PG

 
Blogger Nadine said...

rasa yang sama amy...

Februari 23, 2009 10:24 PG

 
Blogger Nadine said...

rasa yang sama amy...

Februari 23, 2009 10:24 PG

 
Blogger ZNN said...

isnin ke today?

Februari 23, 2009 10:53 PG

 
Blogger Cat Cat said...

Bad Monday, huh..?? Take a break Brother... Go for nasi lemak and teh tarik kurang manis...

Februari 23, 2009 11:06 PG

 
Blogger tasikmerah said...

tak payah isnin bulih tak? lompat terus hr jumaat. hehehehe....



.

Februari 23, 2009 11:06 PG

 
Blogger -azwanbakhtiar- said...

just another manic monday~

Februari 23, 2009 11:38 PG

 
Blogger NeEMâ„¢ of Suicide Park said...

*Some smile missing*

Februari 23, 2009 12:11 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Water,
:p

Amyz,
:)

Nadine,
Ngeh ngeh ngeh...

ZNN,
Beb, tuesday never come! He he.

Cat,
Aaaa, to sweet. Semalam dah makan bread butter puding entah hape entah namanya.

(Oh ya, kepada yang order sup cendawan tapi dah habis tu - sorilah, order lain kali, ok! ha ha.)

Tasek,
Me'lompat=lompat' tu perbuatan yang hina! HA HA.

Azwan,
Mmm. Just...

Neem,
GOOD ONE! I suke! Ha ha.

Februari 23, 2009 12:45 PTG

 
Blogger denanz said...

hari senin pekerja sykt "D" susah nak kenal. semua serupa. sungguh korpo(A)rat mereka hari itew.

Februari 23, 2009 1:49 PTG

 
Blogger one love said...

rindu kat saya lah tu...

kaborkan saja pada dunia!

hahhaahaah ;p

Februari 23, 2009 2:28 PTG

 
Blogger hegira said...

oh itu sebenarnya sajak jiwang yang tak nampak. :P

Februari 23, 2009 4:11 PTG

 
Blogger Wolfis Black said...

itu nama kumpulan indie yang baru ka?..

Februari 23, 2009 4:41 PTG

 
Blogger addyaholix said...

kau guna kaedah yang sama macam dulu bang!

kali ni nak cukupkan komen berapa ratus pulak? haha!

Februari 23, 2009 6:35 PTG

 
Blogger asrul said...

bro....

balada yg sungguh mengharukan...

kene makan byk2 vitamin c sambil pekena dunhilll..baru cool

Februari 23, 2009 6:35 PTG

 
Blogger aie akaike said...

monday blues..

nyampah!

Februari 23, 2009 7:36 PTG

 
Blogger Azzam Supardi said...

G, kat mana ada jual nasi lemak kukus yang sambalnya warna hijau?

Februari 23, 2009 8:20 PTG

 
Blogger ainyusof said...

isnin memang selalu balada..
ari lain br pop rock, etnik kreatif, rock, nasyid, etc.

Februari 23, 2009 11:44 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Nan,
Bukan macam pemandu teksi/limo KLIA ke weh?

Nurul,
Aku rindukan kauuuuuuuu! (See, am telling the world!).

Weh, sori, malam minggu hari tu tak singgah ke rumah kau. Alasan: 1. Aku tak baca msg kau di blog, 2. Ajami bagitahu last minute, 3. Aku tak tahu rumah kau di mana. HA HA.

Alina,
Ha ha.

AKULAH PARI-PARI
YANG MEMBERI KAU MAKAN
IKAN PARI.

Ha ha. Sajak tu, siottttt!

Wolf,
Nama kumpulan indie yang terbaharu - Meet Lan Hussain (or, nama penanya di karaoke - Lau Sussien)

Adi,
Aku tengah banyak kerja. Nak kejarkan pameran pada bulan april. Hello kawan-kawan, jemput datang ya nanti. :)

Asrul,
Pagi tadi, buat kali pertamanya, aku minum susu awal lembu. Mooooooo!

Aie,
Toingggg, tutituti nuninuniiiiii! Yeah yeah! Haaaaa! Cekidout! Ermmm... Huhu. huuuuu...

Azzam,
G, aku macam tahu kedai tu - kat area Pandan - restoran Indon Padang. Serius!

Ain,
Sepanjang hari ini sehingga awal bulan Mac - aku dengar balada.

Februari 24, 2009 9:08 PG

 

Catat Ulasan

<< Home