"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

03 September 2008

Apa kata

Apa kata kalau sepanjang bulan Ramadhan ni aku tak payah update blog?

37 Comments:

Blogger nida_coklat said...

ala,x bestla.. tapi xde paksaan..
ape kate coklat pun x yah surf tenet?? Oh,x blh2..

September 03, 2008 11:06 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Kenapee?

Emmmm :(

September 03, 2008 11:08 PG

 
Blogger Ron97 said...

bagus..
sbb kalau tak aku asyik pikir lain jer baca blog hang.
ampeh..


wah..
skrg dah jual muka sendiri dah.
populariti dah jatuh ka?

September 03, 2008 11:27 PG

 
Blogger Amy Z! said...

Weh... jangan merajuk wehh...

September 03, 2008 11:35 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Cok,
Alaaa.

Dug,
Saje. :)

Ron,
Jual muka sendiri? Kat mana?

Amyz,
Mana ada merajuk. 'Sejuk'lah! Hak hak hak!

September 03, 2008 11:38 PG

 
Blogger bayan said...

Lebih baik tutup untuk umum seperti yang Tok R buat tu.

Selain membuat orang-orang tertentu rasa terpinggir, boleh juga matikan jiwa orang lain untuk minat membaca.

*ya, kali ini saya tegas.

September 03, 2008 11:38 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Hari ini tutup blog terbuka, esok buka blog tertutup.

September 03, 2008 11:53 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Bayan,
Ekhemmmmmm... statement untuk blog lain ke ni? Ha ha.

Dug,
:)

September 03, 2008 12:01 PTG

 
Blogger ah tok said...

Keputusan terletak di tangan kita. :D

September 03, 2008 12:22 PTG

 
Blogger -azwanbakhtiar- said...

apa kata kalo hg..

September 03, 2008 12:27 PTG

 
Blogger madulebah said...

Aku syak sebab tahap narkotin dalam darah kau berkurangan.

September 03, 2008 2:04 PTG

 
Blogger Pasihah said...

jangan

September 03, 2008 2:09 PTG

 
Blogger neeziee@separawaras.com said...

update la bang.
taruk zikir-zikir pilihan ke misalnya.hehe.

September 03, 2008 2:41 PTG

 
Blogger Ron97 said...

muka di banner depan.

September 03, 2008 2:45 PTG

 
Blogger art.isreka said...

ooooowwhh. nak tido eh?? atau nak khatam quran?

September 03, 2008 3:31 PTG

 
Blogger Maryam Abu Ahmad said...

nak fokus pada ibadah ke encik?

September 03, 2008 3:43 PTG

 
Blogger cikgooden said...

tak kata apa.

September 03, 2008 4:01 PTG

 
Blogger tasikmerah said...

bang, sambil berzikir pun boleh up date blog ye... :)

September 03, 2008 4:18 PTG

 
Blogger harhtan said...

jangan la Abg Ge, nak gak baca blog yg boleh bagi kiter senyum mcm kat sini. Asyik baca blog politik jer, lelama biul mcm org2 politik tu gak.

kiter tak setuju. siapa nak sokong?

September 03, 2008 4:20 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Madu,
Aku tengah practise tak hisap rokok selama lebih drp 12 jam ni - aku nak kena pergi jauh, insyaAllah.

Nizi,
Cadangan yg menarik. Nanti aku copy paste ek.

Alina,
Ha ha. Aku lalu kat belakang kau 'ja petang tu - kalau kau sedar dan kata, "hei johnny!" - aku ajak kau pergi minum teh ais! Ha ha.

Mariam,
Dah tak fokus kpd apa2 dah ni. :(

Tasek,
Ceh!

Haar,
............... . . .

September 03, 2008 4:34 PTG

 
Blogger asuhara said...

merajuk eh?

September 03, 2008 4:46 PTG

 
Blogger Admin said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

September 03, 2008 5:39 PTG

 
Blogger Danielle_Corleone said...

hmm. jangan berlanjutan sudah bro. hehe.

September 03, 2008 9:56 PTG

 
Blogger DeanSham said...

entri kontot macam ni pun, berjela comments.

Gila, celebrity blogger dah ni!

September 03, 2008 11:35 PTG

 
Blogger zizie ali said...

patutnya di bulan puasa kau lebih produktif.

September 03, 2008 11:35 PTG

 
Blogger Amy Z! said...

Hahaha. DeanSham jealous. Hahaha.

September 03, 2008 11:53 PTG

 
Blogger pipiyapong said...

ni akal artis malaysia ni jenderal..mana boleh..!!

September 04, 2008 12:11 PG

 
Blogger Pakcik Luar Otak said...

Jom.

September 04, 2008 12:33 PG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Dia buat perangai lama balik dah!

September 04, 2008 8:20 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Asu,
Taklah.

DeanSham,
HA HA. Cemburu tandanya sayang. HA HA HA HA HA.

Amyz,
Tak percaya aku. Ha ha.

Yapong,
Gua tengok monitor - berbalam-balam 'ja, dude! So, macam mana gua nak taip entri dah ni, aiseyman!!!!

Gua syak pencayaan kat opis gua ni ada something wronglah.

Hey! Hari tu gua jumpa Acai Sayomchai. Dia kata, lain kali ajak le dia main gitar kat Maskara lagi. Gua pun ada khabo ke dia, Fury tengah sibuk berlatih main akustik ni - nok main kat Maskara juge le, khabo ke mu. Acai ketawekan je. Wow! Cabaran ni Pong, cabaran!!!

September 04, 2008 9:02 PG

 
Blogger kasut-gombak said...

boleh. aku stuju 125%..

September 04, 2008 9:30 PG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Kalau malas nak tulis, kau salin dan tampal resepi pun ok juga. Kan kat tv bila bulan puasa jer berlambak rancangan masak-masak. He he he!

September 04, 2008 9:56 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Purp,
Ha ha, Cadangan yg menarik.

September 04, 2008 1:23 PTG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

jangan la itu macam bro...nnt rindu wakkakakakaa

September 04, 2008 1:56 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Amora,
Lu kata rendo la hape la - lu saja 'ja mainkan perasaan wa, beb!!!! Ha ha.

September 05, 2008 9:04 PG

 
Blogger rudy bluehikari said...

abih yang ni bukan update entry ka???

September 07, 2008 2:15 PTG

 
Blogger addyaholix said...

Jangan, nanti hilang selera untuk puasa !

September 09, 2008 10:52 PG

 

Catat Ulasan

<< Home