"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

05 Disember 2007

Ulasan MASKARA 5

Malam perempuan-perempuan naik tocang yang dikuasai oleh lelaki-lelaki groovy.

HaHa!

15 Comments:

Blogger nUr@dDeEn said...

Alamak! Tak nak ulas sebab aku tak dapat menghadirkan diri. Hahaha. Sory banyak2. Len kali ek, len kali pak cik Ge! Anyway, terima kaseh utk jemputan itu! ;)

Disember 05, 2007 1:47 PTG

 
Blogger nUr@dDeEn said...

owh! Satu lagi. Gum yg diorder sudah sampai hari ini. Sungguh efisien. Harap melekat dgn kuat. Hak hak hak. Terima kaseh, pak cik Ge!

Disember 05, 2007 1:49 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Nura,
Selamat membaca. Jangan kau jatuh hati kat lelaki2 groovy ni dah le.
Ha ha ha.

Disember 05, 2007 1:55 PTG

 
Blogger amyz! said...

Lelaki-lelaki groovy tidak hairan pada perempuan-perempuan yang naik tocang. tetapi ghairah dengan lelaki-lelaki groovy yang lain.

Disember 05, 2007 3:28 PTG

 
Blogger rafthah said...

groovy and boroi? hahahahahaha

Disember 05, 2007 3:55 PTG

 
Blogger Taf Teh said...

Dengar khabar, MASKARA 5 amat mengghairahkan.

Oh! Sungguh rugi rasanya.

Disember 05, 2007 4:09 PTG

 
Blogger tapai said...

Aku rindukan kamu Moluska! Kenapa kamu nggak mampir?

Disember 05, 2007 6:07 PTG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Lelaki groovy mesti pandai groove kan?

Disember 05, 2007 6:20 PTG

 
Blogger rasso said...

ramai awek cun!

walaupun ako datang tanpa awek cun...

Disember 06, 2007 3:36 PG

 
Blogger madulebah said...

Lelaki groovy yg hebat sampai ada orang ajak 'make-love'

eeeiiuuooo

Disember 06, 2007 7:54 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Amyz,
Iye ke? Ha ha.

Raft,
Lelaki jenis macam itulah yang punya ramai groupies.

Teh,
Ya. Rugilah kau. Ha ha.
For ya info: Aku sampai tak pergi dinner Alumni SMSS.

Tapai,
Ha ha. Kami juga rindukan dia. Sungguh.

Khal,
Mestilah. HA HA.

Ras,
*smiles*

Madu,
HA HA HA HA HA.

Pssstttt! Satu hari nanti, akan ada awek baling beedees ke atas pentas. La ni, aku dan Tok Rimau sedang berlatih 'hook' baju dalam dengan telinga. HA HA.

Lutfi, Attokz, Rimau, Jones,
Ya, Kita lelaki-lelaki GROOVY! Ha ha.

Disember 06, 2007 9:34 PG

 
Blogger Tok Rimau said...

Naga,
Hmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Disember 06, 2007 11:14 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Confirm hensem. Kalau masakan muka hensem masuk paper. Hahahaha

Disember 06, 2007 2:35 PTG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Groovy tak semestinya kacak, kan?

Disember 06, 2007 6:09 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Mau,
Aummmmmmmmm.

Dug,
Kau memang handsome.

Purp,
Groovy = groovy. Kacak = handsome.
So, groovy tak semestinya kacaklah.

Disember 06, 2007 6:40 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home