"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

24 November 2007

Masuk bilik

“Psssst! Bos bawa perempuan masuk bilik!”

“Iye ke? Gempak ni... Mana?”

“Tu! Dalam external hard disk dia!”

“Hampeh lu!!!!!!!”

Beberapa minit kemudian. Bos surus aku check 'drop box'. Ada gambar-gambar budak perempuan untuk buku Latihan Jasmani. Katanya.

18 Comments:

Blogger amirahsyuhada said...

sekarang bawa lelaki masuk bilik pun dah sebahaya bawa pompuan masuk bilik, oleh org lelaki lah..huhu. Apo kaitan ngn external harddisk? ada gambar pompuan?..xfaham

November 25, 2007 7:51 PTG

 
Blogger kunci hilang said...

Ada kalanya perempuan lebih elok berada di dalam bilik berbanding di luar bilik.

Dulu Cikgu Lias selalu ketuk kepala anak murid yang lupa bawa baju senaman ketika kelas pendidikan jasmani.

November 25, 2007 11:44 PTG

 
Blogger Pa'chik said...

just money???

November 26, 2007 3:55 PG

 
Blogger Taf Teh said...

Ada rahsia perempuan dewasa dalam 'drop box' tak?

November 26, 2007 7:43 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Mirah,
Entri ini bukan untuk difaham. Ha ha.

Kunci,
Adakalanya.

Wo tomodachi, masih hidup lagi? Ha ha.

Chik,
Money?

Teh,
Tentulah ada. Ha ha.

November 26, 2007 8:43 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Seingat akulah kan... banyak-banyak buku teks masa aku sekolah menengah dulu kan... buku teks PJ yang paling menarik dan satu-satunya buku teks yang aku habis telaah hahahah

November 26, 2007 12:26 PTG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

naga suke gossip! haha

November 26, 2007 1:18 PTG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Kalau bawak perempuan betul, salah ke?

He he he!

November 26, 2007 3:58 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Dug,
;)

Amora,
Ha ha.

Purp,
Ada tempat di KL - kalau kita pergi - memang tak boleh bawa masuk perempuan.

HA HA!

November 26, 2007 4:14 PTG

 
Blogger areyoung said...

budak..?

eiuuu!

November 26, 2007 4:23 PTG

 
Blogger nUr@dDeEn said...

Pendidikan jasmani paling aku tak suka sebab lepas tu nak kene tukar pakai baju sekolah semula. Berpeluh, busuk, panas!

November 26, 2007 5:12 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

AreYoung,
Eeeeeiiiuuuuuu! Ha ha.

Nura,
Ketiak busuk? Ha ha.

November 26, 2007 6:13 PTG

 
Blogger Dukedeaf said...

Klu pendidikan jasmani hanya ada beberapa acara wajib.bola,hoki,bola jaring dan basketball.

November 27, 2007 12:53 PTG

 
Blogger nUr@dDeEn said...

Chess pak cik Ge..!! Er..er.. banyak ke gambar budak pompuan dlm buku pendidikan jasmani ittew? ;p

November 27, 2007 1:31 PTG

 
Blogger leez said...

perkara yg saya ingat tentang pendidikan jasmani waktu di sekolah dulu...instruktor yg garang mcm warden penjara dan seluar pendek comel a.k.a shorts.

November 27, 2007 2:02 PTG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Oit, awat tak mai tengok show aku?

November 27, 2007 3:46 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Duke,
Ada gimnastik juga untuk SBP.

Nura,
Harap kau dapat datang ke MASKARA sabtu malam ni.

Leez,
Hai Leez.

Khal,
Aku kena pergi jumpa Izham Omar kat 8TV la. Ada hal sikit. Malaaaaaaaaaam, baru balik.

November 28, 2007 8:35 PG

 
Blogger nUr@dDeEn said...

Er..er.. datang? Insya Allah! Kalau tiada aral melintang. :)

November 28, 2007 11:55 PG

 

Catat Ulasan

<< Home