"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

01 Disember 2007

MASKARA 5 - 1 Disember 2007

Image Hosted by ImageShack.us
Malam di mana karyawan-karyawan perempuan naik tocang.

18 Comments:

Blogger tuan tanah said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

November 17, 2007 7:43 PG

 
Blogger tuan tanah said...

Ya, ya, saya tahu saya (amat) rugi. Akan saya masukkan dalam akaun untung rugi tahun ini.

November 17, 2007 7:44 PG

 
Blogger Pa'chik said...

nanti ada persembahan gusti dak neh?

ekekekk...

November 17, 2007 9:52 PG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

oit, kata nak offer aku buat set?

Psss... jangan lupa mai tgk show 24hb ni kat taman budaya KL.

November 17, 2007 11:47 PG

 
Blogger nUr@dDeEn said...

Wah! Utk perempuan2 sahaja? Huih! Buleh aku join sama? Aku ni perempuan.

Holla hup!

November 17, 2007 12:54 PTG

 
Blogger Nizam Rusli said...

saya macam nak hadir sama. bukan pasal perempuan2..

November 17, 2007 5:17 PTG

 
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Ooo... Ladies' Nite. Ingatkan Planet Hollywood saja ada buat macam itu. He he he!

November 17, 2007 6:20 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Tanah,
Impian: Nak eksport MASKARA ke Ireland.

Chik,
Aku syak, kalau tak kena cara, ada gusti.

Khal,
24hb Nov di taman budaya? Ermmmm, mesti mau datanglah! Tapi, kalau kau sudi makan nasi lauk kari dengan aku kat kedia mamak berhampiran masjid Jame lagi ok, dude!

Aku boleh bawa MatJan sebagai penterjemah. Mao?

Nura,
Sila sila. Kami alu-alukan.

Nizam,
Bawalah gitar sekali weh!

Purp,
Malam perempuan-perempuan - lelaki pun boleh datang. Tapi, kalau malam lelaki-lelaki MASKARA - elok juga kalau perempuan-perempuan tak datang! Sambole hey khoya, hey jambo jambo le kita! Ha ha.

November 17, 2007 8:24 PTG

 
Blogger amyz! said...

Datang tengok perempuan-perempuan yang membaca naskah, sambil menikmati pemandangan indah~

November 18, 2007 12:28 PTG

 
Blogger Tok Rimau said...

"Ada tiang stainless steel tak kat tengah-tengah stage?' tanya Pak Balau.

"kau ingat ini balai bomba ke? Ini gerakan feminis mengenepikan kaum Adam. Kita protes!" aku. "Kita datang pakai baju kuning nanti."

November 19, 2007 11:45 PG

 
Blogger cik daun said...

Ini adalah majlis mengimarahkan perempuan-perempuan yang perlukan ekstra perhatian.

Yay!!

November 19, 2007 12:43 PTG

 
Blogger Taf Teh said...

Wahai lelaki MASKARA, aku perlukan haba senyuman dan sekeping kad kredit dari kamu.


Amacam, bunyi macam buaya tak?

November 19, 2007 1:28 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Amyz,
Senarai nama mana da?

Rimau,
Ok, aku pergi beli baju, sekarang!

Daun,
Nak perhatian apa lagi daa?

Teh,
Tak macam buaya - tapi macam rerama. HA HA HA HA HA.

November 19, 2007 1:56 PTG

 
Blogger d'arkampo said...

huh?

Malam perempuan-perempuan?

Aku bimbang...takut nanti lepas usai majlis akan jadi...

Perempuan-perempuan malang.

Ya..ya..aku tak berniat mengata sesiapa.(pasti terjadi kontraversi atas komen aku ni..tak pe, aku sanggup menanggung risikonya).

November 19, 2007 5:06 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Po,
HA HA.

November 20, 2007 11:05 PG

 
Blogger fadz said...

yeay..! jgn lupa, gue bawak dvd dan bku free for all!

November 20, 2007 1:44 PTG

 
Blogger siew said...

lelaki-lelaki buta seni leh dtg dak?
haha

November 20, 2007 4:23 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Fadz,
Ok ok.

Siew,
MASKARA memang untuk siapa-siapa. :)
So, sila sila!

November 20, 2007 5:19 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home