"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

26 Disember 2006

Trailer Ho Ho Ho

22 Comments:

Blogger dugongsenyum said...

uwah! buat filem saja sekarang ni :)

Disember 26, 2006 9:58 PG

 
Blogger ayobkelubi said...

ini yang aku malas nie.asyik tertinggal jek.kenapa takde borang audition hari tu bang?.

hadddoiiiilah.

Disember 26, 2006 12:15 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

Ho Ho Ho

I'm gonna like it.

Disember 26, 2006 12:16 PTG

 
Blogger Tifani Teh said...

Ha! Nak rebut tender Alam Flora?

Aku tak dapat mesejnya dude...

Disember 26, 2006 12:30 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

kenapa tak dpt tgk sampai habis?

Disember 26, 2006 1:53 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Yob,
Alaaaa... aku lupakan kaulah. Next time, ok?

Po,
Ho ho ho.

Moluska,
Filem ni tanpa moral apa-apa. Ha ha.

Bin,
Entah.

Disember 26, 2006 2:04 PTG

 
Blogger The-Mulan said...

kiuttnyeeeeee... yang pakai topi cam jepun tuh,.. hihihi

aperhal sampai kena kuntau nih?

Disember 26, 2006 2:21 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

yang jalan ke belakang tu, memang jalan ke belakang kan?

Disember 26, 2006 2:48 PTG

 
Blogger blackpurple said...

Macam biasa tengok yang bertopi tu... he he....

Disember 26, 2006 3:50 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

dude, kamu tak mintak part time jd santa ke? ada 'talent' tu, walau 'kecik' sikit. hohoho

Disember 26, 2006 4:21 PTG

 
Blogger Tifani Teh said...

Ha? Filem tak ada moral?

Ok. Ok. Ok. Aku suka! Yang tanpa moral.

Disember 26, 2006 4:27 PTG

 
Blogger doff said...

tak kuar haper haper pun kat trailer tu. wohoho.

Disember 26, 2006 4:48 PTG

 
Blogger tuan tanah said...

Hahaha.

Ada orang tertanggal+tertinggalkan kasut merah sebelah.
Saya ingat cerita Cinderella+The Wizard of Oz tadi. :D

Disember 26, 2006 5:33 PTG

 
Blogger Ron97 said...

hahaha
best best
tapi suara nazmi tu..
taklayaklah.
hahhaa

Disember 26, 2006 6:29 PTG

 
Blogger esis said...

kontroversi nih... boleh compite LELAKI KOMUNIS TERAKHIR ni.

Disember 26, 2006 7:26 PTG

 
Blogger neeziee said...

aku minat la pelakon yang pegang watak tong sampah tu.

berkesan dan menghayati watak dengan sepenuhnya.

Disember 26, 2006 10:57 PTG

 
Blogger tujuh86 said...

Neeziee,

Sepatutnya ada dialog "Tong sampah bukan hak milik tapi anugerah!".

Disember 26, 2006 11:37 PTG

 
Anonymous Tanpa Nama said...

Alternative ending tu best

Disember 27, 2006 1:12 PG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Aku nak!

Aku nak keja jadi handyman.

Tak pun jadi tong sampah pun takpa.

Disember 27, 2006 9:20 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Mulan,
Suruh berlakon - dia segan. Tapi, enter frame - dia tak segan. Ha ha.

Sayut,
Ya ya. Yang jalan ke depan tu memang jalan ke depan.

Purp,
Mereka nak tubuhkan - Geng Jurnal Bertopi. Ha ha.

Pakcik,
Minta juga jadi Santa. Tak dapat. Sebab, kata mereka, misai kapas tuh tak boleh nak lekat betul kat misai aku. Ha ha.

Molus,
Yang ada moral - buku teks! Ha ha.

Dof,
Dah baca Bismillah?

Tanah,
Kasut aku tu... Antik tuh... Dah takde jual di mana2 dah tuh... Ha ha.

Ron,
Sindiket Sol-Jah ni bah dengan kesian. Yang tak layak pun kami ketengahkan juga. Ha ha.

Esis,
Akan datang kami buat filem perang2 pula ya. :)

Nizi,
Ha ha.

786,
Oit kayu! Ha ha.

Airmas,
Mula-mula dapat skrip - aku kata dalam hati, "Amir nak buat buku teks ke ni?" Ha ha.

Khal,
Sila2! Khidmat kau amat diperlukan. Aku kekurang krew.

Disember 27, 2006 11:15 PG

 
Blogger kucing urban said...

Hahahaha... aku sungguh terhibur dgn Trailer ini.. tidak sabar untuk menonton filemnya pula....

"Tong Sampah adalah Anugerah..."

Hahahahaha....

Disember 28, 2006 2:49 PTG

 
Blogger amyz! said...

ahahaha. tong sampah bukan hak milik tapi anugerah.. ahahaha..

Januari 03, 2007 9:39 PG

 

Catat Ulasan

<< Home