"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

28 Ogos 2006

Realiti dan Fantasi

Image Hosted by ImageShack.us
Baju untuk budak-budak dah habis


Image Hosted by ImageShack.us
Laju sangat


Image Hosted by ImageShack.us
Rona cinta


Image Hosted by ImageShack.us
Bendera atau sampah?

19 Comments:

Blogger fiqroorganisma said...

wah, edisi skodeng pon ade xp

Ogos 28, 2006 2:35 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

jalur rona cinta

ekekeke

Ogos 28, 2006 3:05 PTG

 
Blogger blackpurple said...

Tajuk entri ini lebih tepat lagi kalau letak "Scarlet yang merah jambu itu....."

hehehe

Ogos 28, 2006 3:26 PTG

 
Blogger doff said...

huk alohh sian cinonet tu pakai baju besar. tapi sebab budak yg pakai, nampak comel la. kalau orang besar pakai baju budak. err jadik cam cik scarlet tuh laa erkkk

Ogos 28, 2006 4:43 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Dude,
Saja je aku perangkap kau orang dngan empat keping gambar tu.... Nak tengok kau orang nni jenis mana.... Jenis baju besar ke, jenis kabur ke, jenis seluar dalam warna pink ke, jenis patriot tak kena tempat!

Ha ha.

Ogos 28, 2006 5:36 PTG

 
Blogger kemat said...

kami bukan jenis yg cepat tertarik pada warna pink itu tapi pc aku nie bile dia kluar gambar kaler pink tu lebih awal berbanding gambar2 lain... itu yg tgk pinkies lamer ckit..

Ogos 28, 2006 6:02 PTG

 
Blogger [fakapunch] said...

er..."scarlet" tu bendera negara mana ya?

Ogos 28, 2006 6:21 PTG

 
Blogger vovin said...

Oke, aku tahu ko ada koleksi gambar yang tak boleh disiarkan dalam blog.

Emel aku gambar-gambar tu sekarang

Hi-res

aku tak mahu compress version!

Sekarang!

Ogos 28, 2006 8:02 PTG

 
Blogger semut said...

wakaka..rona-rona merdeka!yaaa

Ogos 28, 2006 9:09 PTG

 
Blogger Dhani said...

aku nampak pink! hihi. :P

sesaper yang dah baca goblog mesti perasan ada sorang penulis yang cakap nak cari idea menulis sambil melihat seluar dalam wanita. dan gambar "rona cinta" adalah yang dimaksudkannya.hihi.:P


p/s:- ok bos. esok saya pos! :)

Ogos 29, 2006 2:10 PG

 
Blogger Tok Rimau said...

encik ni nakal la.

Ogos 29, 2006 10:59 PG

 
Blogger tapai said...

Kalau alur di dada, bolehlah kau selitkan pen, tapi alur di punggung?

Ogos 29, 2006 11:55 PG

 
Blogger melissa said...

oh man!
melissa missed all the excitement.
aih, dukacitanya

Ogos 29, 2006 11:59 PG

 
Blogger esis said...

soljah, aku tau ko tak skodeng. tapi dia suruh ko tengok dan amik gambar brand seluar kecik tu kan.

aku tau ko baik. suci hati :)

Ogos 29, 2006 12:00 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Tapai,
Aku selit pen juga.
HA HA.

Ogos 29, 2006 12:05 PTG

 
Blogger Tifani Teh said...

budak rona cinta tu celebrate merdeka? huh!

Ogos 29, 2006 1:17 PTG

 
Blogger ontahsapo said...

isk.. gambar apa tu.. rona tuuu.. boleh zoom tak.. aku tak jelas la..

Ogos 29, 2006 3:19 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

Rona Cinta,

Baju T untuk wanita dewasa sudah habis?

Ogos 30, 2006 9:27 PG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Rona tu jantan ke betina.

Lengan muscle lain macam ja.

Ogos 30, 2006 9:48 PG

 

Catat Ulasan

<< Home