"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

06 September 2010

ESOK HARI RAYA, HEY!



Hoh, tahun ni gua pakai baju Raya celorong celoreng empat bintang sementara nak tunggu Ismael [sayap Pemuda] siapkan t shirt KELEPES [Kelab Peminat Sinaganaga].

Songkok? Aiseyman, belum sempat beli lagi ni...

17 Comments:

Blogger Mariea said...

cantek baju Bro..Selamat Hari Raya...

September 06, 2010 10:18 PG

 
Blogger Nizam.Ariff said...

Selamat Hari Raya, bro...

September 06, 2010 1:06 PTG

 
Blogger F A R Y N said...

Uncle, saya mau duit raya!
wahahahaaa

September 06, 2010 1:10 PTG

 
Blogger KYS said...

Selamat hari raya bang, hati hati ye, jangan main mercun over sangat.

September 06, 2010 1:12 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

bang naga puasa awal, tu pasal raya awal. haha

September 06, 2010 2:33 PTG

 
Blogger tasekM said...

menggoda siot!

ha ha.

selamat hari raya, bang.


.

September 06, 2010 2:40 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Mar,
:)

Niz,
Same goes to ya.

Faryn,
Orang baru kerja la kena bagi duit raya kat orang dah lama kerja. Kalau tidak - buat apa kerja gaji besar2 tu weh!

KYS,
:)

Dug,
HA HA. Cilakak!

Tasek,
Ceh! Kau ni manjang 'turn on'! HA HA.

Ok, Selamat Hari Raya semuaaaaa!

September 06, 2010 2:48 PTG

 
Blogger pye:rudz said...

selamat beraya. tahan makan sket, tak cantik pakai baju celoreng tu kalau perut terlebih hahaha.

September 06, 2010 5:14 PTG

 
Blogger Water Lily said...

Esok,lusa aku kena kerja lagi bang. aku nak sgt2 cuti, tapi tiba2 amoi kampeni perabot called.

"Puan, kita mau hantar itu pelabot sama peti ais ke ruamh warden asrama esok boleh ka?"


Kalu, ruamh baru aku takpe juga.

Aiya! Amoi ni, tak reti2 oorang nak balik jauh ke utara.

September 06, 2010 6:39 PTG

 
Blogger Bukan Sepet said...

Selamat hari raya.
Kim salam nuar jari kudung

September 07, 2010 10:12 PG

 
Blogger Hambali ® said...

Selamat hari hari raya brade naga ... tak lama lagi boleh merokok waktu siang balik ....

September 07, 2010 10:59 PG

 
Blogger KeMatZ said...

salam aidilfitri bro naga.....

September 07, 2010 7:12 PTG

 
Blogger Amiene Rev said...

SELAMAT HARI RAYA!

September 08, 2010 2:03 PTG

 
Blogger uncle apis said...

selamat hari raya bro..

September 08, 2010 2:14 PTG

 
Blogger Shaira Amira said...

tak hisap lah,bebeh!

September 08, 2010 11:49 PTG

 
Blogger Anjung Hikmah said...

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

September 14, 2010 11:27 PG

 
Blogger Anjung Hikmah said...

hahaahaa... hero malaysia pun pakai seluar dalam kat luar jugak laa... :P

Selamat Hari Raya 1431H unt Abang Naga!

September 14, 2010 11:29 PG

 

Catat Ulasan

<< Home