"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

07 Jun 2010

Aku sakit gigi

Gigi [aku] punyalah macam jahanam. Misi punyalah cantik. Nak bertentang mata punyalah silau dek lampu sorot tahap konsert, alahai!

13 Comments:

Blogger Kuwe said...

Apsal cantik cantik suka jadi misi?

Jun 07, 2010 2:20 PTG

 
Blogger asuharAsuE said...

cantik2 misi pun kena tgk mulut org yg tak best!

Jun 07, 2010 2:33 PTG

 
Blogger Ellie said...

Tak lama lagi boleh join aku ler kan babg. Sama2 ler kite pakai gigi palsu nuhahaha!

Aku rasa cam nak tdo kat ofis jer malam neh!

Jun 07, 2010 6:52 PTG

 
Blogger F A R Y N said...

uncle..cabut je gigi tu..
kan boleh claim....

Jun 07, 2010 10:09 PTG

 
Blogger Bukan Sepet said...

Sakit gigi jgn main main tau.
Org kata pantang silap sikit, penampor sampai.
Silap lagi sikit, mau kena C4.

Jun 08, 2010 8:59 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Kuwe,
Ada lagi - asal cantik je - jadi salesgirl. :)

Asu,
:)

Eli,
Weh, janganlah weh - opis ni ada hantu wo.

Farin,
Bukan masalah claim - aku dah gi klinik dah = doktor takmoh cabut, katanya gigi tak ada lubang, cuma goyang 'ja!

Hah, Kes kau dengan Pak Usop amacam? DBP dah panggil interview? Nanti pergi interview - sure Pak Usop pimpin2 kau, ha ha. Uncle nak gelakkan kau nanti! HA HA.

Eh, puting jangan lupa bawak! WAKAKAKAKAKA...

Sep,
Tu la tu. :)

Jun 08, 2010 9:35 PG

 
Blogger perempuan said...

try klinik kerajaan jalan tang ling .

pergh, doctor oldtimer, pastu misi pulak garang... memang berdengung habis lepas keluar rawatan.

tobat takmau pegi dah. haha

Jun 08, 2010 10:09 PG

 
Blogger pye:rudz said...

memang misi-doktor-gigi cantik lawannya ialah gigi jahanam.
kehkehkeh...

Jun 08, 2010 1:25 PTG

 
Blogger kingbinjai said...

ha ha

Jun 08, 2010 7:12 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Pye,
Misi jahanam lawannya apa? Ha ha.

Jai,
Abah kau mana weh? Lama menghilang ni.

Jun 08, 2010 10:49 PTG

 
Blogger F A R Y N said...

playar mau?

Jun 09, 2010 9:11 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

asal hensem je sakit gigi.

Jun 09, 2010 8:55 PTG

 
Blogger aloy_paradoks said...

lain kali buat buat la sakit pulak..

Jun 10, 2010 6:04 PG

 

Catat Ulasan

<< Home