"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

03 Disember 2009

Diam tak diam, dah ke-18 dah ek

Image Hosted by ImageShack.us

Wahyudi MY - si poet dari lembah semarak api.

Raihani - perempuan yang tidak suka menulis pasal kahwin cerai dan cinta tiga segi.

Lt. Kol. Mohd Radzi - penembak tepat dan Juara Sayembara Puisi Kebangsaan 2009.

Sinaganaga & Mat Jan - sol-jahs yang membacakan cerita perang-perang. [Naga dan Mat Jan akan baca petikan daripada buku Platun Harimau karya Lt. Kol.]

Wani Ardy - gadis genit yang memetik gitar ini gemar mengarang puisi, lagu, prosa, cerita pendek dan skrip.

Zhafir - katanya kepada dunia, 'kesunyian bukanlah masalah, dan ketiadaan adalah sesuatu yang indah'.

Azzam Supardi - lelaki rahsia yang minum air sambil bercerita tentang rahsia lelaki. kini, semuanya bukan lagi rahsia, a'hah!

Pres Ban - kami belum terkenal lagi. tetapi, music is our passion.

23 Comments:

Blogger Loyer Lelaki said...

harap-harap bila terkenal nanti, abg. naga xdelah masuk2 mahkamah pasal kena tangkap khalwat. lu bukan x tau trend budak2 skrang, dorang kuar masuk mhkamh syariah macam lalu tol

Disember 03, 2009 11:29 PG

 
Blogger KeMatZ said...

semakin top lahh lepas ni.. mesti ada yang mintak autograph.... lepas persembahan.... :P

Disember 03, 2009 11:45 PG

 
Blogger dugongsenyum said...

Sweet eighteen.. nyam nyam... a'hah!

Bon Jovi kata "I'll Be There For You!"

Disember 03, 2009 11:55 PG

 
Blogger payed said...

Err...saya teringin nak pegi tengok Maskara 18 tu tapi bro Naga suka kat saya tak???...pleaaseee....

Disember 03, 2009 12:17 PTG

 
Blogger wahyun said...

hoh. meningkat dan mematangkan. caya-lah!

Disember 03, 2009 12:35 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Loyer,
Gua manalah fofulerrrrr!

Kem,
Lu nak suruh gua menyanyi atau membaca buku?

Dug,
Ya ya. :)

Payed,
Gua suka lu! :)

Wahyun,
Oit2! Dah habis cambering ke belum? Bila nak open table ni weh?

Disember 03, 2009 5:06 PTG

 
Blogger Corey said...

Wa caya lu..Orang

Disember 03, 2009 7:29 PTG

 
Blogger Amir Muhammad said...

Tahniah! Matahari Books baru ada 13 je...

Disember 04, 2009 12:41 PG

 
Blogger Amir Muhammad said...

Clash dgn Frinjan ker?

Disember 04, 2009 12:42 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Kori,
Cayalah.

Amir,
Matahari Books dah ada 13 buku? Wah, semakin menghampiri prestasi PTS ni! He he.

Bukan Maskara clash dengan Frinjan. Tapi, Frinjan yang clash dengan Maskara ler. :)

Ma'asalam!

Disember 04, 2009 8:12 PG

 
Blogger Pa'chik said...

lt kol tu... bukan kolonel mat yang pemes dan dicari-cari sekarang ni kan?? :P

Disember 04, 2009 8:30 PG

 
Blogger Nadine said...

tahniah...jgn lupa diri kalau dah fofuler ye...

Disember 04, 2009 8:43 PG

 
Blogger ayobkelubi said...

pergghhh, dah 18 yer bang?.

ni yang buat aku makin suspen ni.

aku janji yg ke 21..arghhh!.

Disember 04, 2009 9:42 PG

 
Blogger sinaganaga said...

Chik,
Bukannnnn! Tapi, Lt. Kol. hok ni pun femes juga ni - banyok bunoh komunis dia ni weh!

Nad,
Tak! :)

Yob,
Cakap je la tu!!!!!

Disember 04, 2009 12:24 PTG

 
Blogger .:HalogAmora:. said...

sweet 18!! no.18 juga byk 'ong' haha!

Disember 04, 2009 2:55 PTG

 
Blogger Hasmora said...

Salam Abang Ger, kawe tokleh gi sebab balik kapung taney anggur lonih.. kiring saley lah belako deh.. intenet jarang2 doh kawe.. mujur idup lagi jah kawe.. ooo

Disember 04, 2009 6:29 PTG

 
Blogger Dark Ray™ said...

mc tak sebut mc??

Disember 04, 2009 8:49 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Amora,
:)

Mora,
Tok seh kelik kapung la weh - boh lo ni! Buleh ko idup tanpo Internet tu, Mora? Ha ha. Eh, ado tuala tersangkuk di kerusi ghumoh PENA - demo punyo ko? Kalo pink!

Ray,
Mc?

Disember 05, 2009 8:25 PG

 
Blogger Hasmora said...

idup tapi nyawo-nyawo piung lah..hehe.. tuala kawe purple, pink tu bekali anak dara Nassury punya kot..haha

Disember 05, 2009 11:29 PTG

 
Blogger ceri masam manis said...

lampu lawa :)

Disember 07, 2009 10:21 PG

 
Blogger sinaganaga said...

pres ban mmg gempak!

Disember 07, 2009 10:59 PG

 
Blogger asrul said...

salam bro

bagaimana cara mau joint sama itu family maskara..
itu malam sy sudah tgk family maskara joint..rasa mau jadi mcm kalian?

masa malam itu planning mau jumpa bro, tp x sempat sbb ader emergency kol

kene isi form ka?
apa pengerasnya?


Nota kaki :
saya harap permohonan saya di pertimbangkan jika tidak saya akan usulkan perkara ini ke parlimen afrika selatan puak mori.

Disember 07, 2009 11:01 PG

 
Blogger Rajuna said...

er
tumpang tanya wahyudi tu yang main gendang utk dewangga sakti ke?

Disember 08, 2009 2:50 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home