"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

11 Julai 2006

Pangkat dan Gelaran

Angah Ludin beli kereta baru. Dan. Dapat cucu baru. Serentak.

“Mulai hari ini, kau panggil aku, Datuk Wira Special Edition Angah Ludin ya!”

Ha ha.

13 Comments:

Blogger kingbinjai said...

wah! panjangnya gelaran!

wah! aku jadi yang pertama post komen disini hahahhaha

mulai hari ini gelaran aku adlaah kinbinjai-yang-pertama-post-komen-dientry-sinaga-pada-hari-ini.

hahahhaha

Julai 11, 2006 8:49 PG

 
Blogger Nizam Rusli said...

cucu dia?
WIRA EDISI TERHAD?

Julai 11, 2006 9:55 PG

 
Blogger hana_kirana said...

Isteri Angah Ludin, Datin apa? hahaha

Julai 11, 2006 11:45 PG

 
Blogger esis said...

hoho gelaran paling panjang paling bagussssssss. hohoho

Julai 11, 2006 12:04 PTG

 
Blogger arianna adrizal said...

tahniah!

Julai 11, 2006 12:35 PTG

 
Blogger blackpurple said...

Untuk lebih kelihatan bergaya, lepas ni kena lah tukar ke rim sukan baru.... hehehe

Julai 11, 2006 12:48 PTG

 
Blogger Romantis Selatan said...

naza ria?

Julai 11, 2006 1:42 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

Tahniah Datuk!!!

hehehe

Julai 11, 2006 2:37 PTG

 
Blogger Ron97 said...

Datuk Wira SE pun dah ok

Julai 11, 2006 3:37 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Binjai,
Ha ha.

Gitar,
Datuk Wira Limited Edition? Ha ha.

Hana,
Datin Wira Special Edition Bini Kepada Angah Ludin rasanya. Ntah! Ha ha.

Esis,
Ha ha.

Adriana,
You ucap TAHNIAH kat siapa?

Purp,
Siapa? Kereta atau Angah Ludin? Ha ha.

Roman,
Datuk Orang Kaya-Kaya Naza Ria Di-Raja? Ha ha.

Dug,
Kalau aku dapat PJK pun dah kira ok dah dude. Ha ha.

Ron,
SE? Ooo, macam DK ler ek? Ha ha.

Julai 11, 2006 8:05 PTG

 
Blogger Op said...

bang,

psan kat dia tukar power window ke sliding window.

Julai 11, 2006 9:08 PTG

 
Blogger Pegawai Khalwat said...

Patut dia jadi Datuk Satria Neo.

Julai 12, 2006 9:02 PG

 
Blogger .:HalogamoRa:. said...

hahaha....lu buat wa gelak beb!

Julai 12, 2006 10:53 PG

 

Catat Ulasan

<< Home