"Gua cukup takut bila Sinaganaga berfikiran macam ni. Sebenarnya gua cukup takut bila Sinaganaga berfikir. Sinaganaga memang serba boleh, dan mempunyai misai yang sungguh jantan, tapi berfikir bukanlah kekuatannya." - Sufian Abas.

12 Januari 2009

Tak ada mood

...

34 Comments:

Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Entri yang menarik!

Januari 12, 2009 11:45 PG

 
Blogger tasikmerah said...

kalau kau letak satu titik je pun org akan komen bang. percaya lah.... he he.


.

Januari 12, 2009 11:47 PG

 
Blogger Pherry Clucker said...

langsung tak ada?

Januari 12, 2009 11:50 PG

 
Blogger .abell.habil. said...

"ala muchuk muchuk.mari sini hug hug."

tunggu ni ke bang naga?

Januari 12, 2009 11:52 PG

 
Blogger -azwanbakhtiar- said...

period ka?

Januari 12, 2009 12:02 PTG

 
Blogger ZARA 札拉 [사랑해~] said...

tak ada mood tapi masih masukkan entri...

....

Januari 12, 2009 12:28 PTG

 
Blogger Anuar Manshor said...

PA depan pintu tak datang ya?

Januari 12, 2009 12:37 PTG

 
Blogger DeeN said...

...

Er.. itu maknanya ko takdak mood yer? Maap, aku ingat itu maksudnya org takder idea. HaHaHa..

Januari 12, 2009 1:22 PTG

 
Blogger Anak Bumi said...

kesan keganasan Israel bukan?

Januari 12, 2009 1:57 PTG

 
Blogger limmtatt said...

mana pegi mood?

Januari 12, 2009 2:25 PTG

 
Blogger cik puan daun said...

heart burn ke?

Januari 12, 2009 2:34 PTG

 
Blogger joE said...

hahaha....
tumpang menumpang ye bang...

Januari 12, 2009 2:36 PTG

 
Blogger Pa'chik said...

mud lah pekerja paling malas...

Januari 12, 2009 2:39 PTG

 
Blogger Artozy said...

...

ke

xxx?

ha

ha!

Januari 12, 2009 2:52 PTG

 
Blogger one love said...

yer, saya tau saya tak sempat nak cium abang semalam...
janganlah sebab itu pun terus takde mood!

miahahahahaahha!

gaza ke?

Januari 12, 2009 2:55 PTG

 
Blogger fadli said...

Tiga titik tu tanda wei kalau memilih barangan kulit :b

Januari 12, 2009 3:09 PTG

 
Blogger siskinny said...

tak apalah..masih ada entry en naga di saharil.com

Januari 12, 2009 3:34 PTG

 
Blogger sinaganaga said...

Nurul,
Ok, next time jangan sekadar bersalaman je - peluk, cium!

Ok guys, review filem MAUT di blog 'cowgumrubber'.

Januari 12, 2009 3:41 PTG

 
Blogger LotsOfLove-Pearls said...

Salam singgah..
Tetiba tertarik nak ngomen..
Nice entry jer..
No Mood.. Huhu..

Januari 12, 2009 3:58 PTG

 
Blogger sofa besar said...

3 tetek ???

Januari 12, 2009 4:39 PTG

 
Blogger hana_kirana said...

kan i dah mintak maaf.. takkan u marahkan i lagi..? hmm..?

*yaishhh geli geleman i*

Januari 12, 2009 5:51 PTG

 
Blogger addyaholix said...

tulis la apa pon bang naga, walau sekecil noktah, nescaya tetap ada yang komen.

itu tuahnya jadi sinaganaga haha!

Januari 12, 2009 6:00 PTG

 
Blogger Nizam.Ariff said...

...
3 kepol asap naga?

Januari 12, 2009 8:07 PTG

 
Blogger razor said...

org bercinta mmg mcm tu bang..


sape ada no tepon mahmud? bg kat abg naga

Januari 12, 2009 8:33 PTG

 
Blogger dugongsenyum said...

tak ada komen.

Januari 12, 2009 8:52 PTG

 
Blogger DeanSham said...

gila power!!!

tulis "....." dapat komen sampai 25!

sial kau ge, memang power!

Dengan ini aku mengistiharkan kau sebagai 'Selebriti Blogger Terhebat 2009'

Amacam, ada kacip?

Januari 12, 2009 10:38 PTG

 
Blogger Po said...

ala..kau datang Kuala Terengganu P036

Sini, selain anggota polis beribu-ribu.

banyak poster-poster, bendera-bendera, sepanduk-sepanduk, arca-arca, banner-banner, banting-banting dan kedai-kedai kopi yang menyediakan cakap-cakap politik.

aku rasa itu mampu mengembalikan mud kau.

oh..parking tak ada. Semua penuh.

Januari 13, 2009 9:07 PG

 
Blogger Water Lily said...

aku tak de masa..mood dan kesihatan tak berapa bagus. Jadi kejap lagi aku buat entri titik,pangkah,titik pangkah. nak try, ada orang komen x?

ps: aku rasa Tasik yang komen dulu-apsal kak? ko pms ek hahaha!

Januari 13, 2009 9:17 PG

 
Blogger Ron97 said...

.

Januari 13, 2009 11:01 PG

 
Blogger Amy Z! said...

:-)

Januari 13, 2009 1:32 PTG

 
Blogger Princess Liyana said...

huhu..sungguh femes bang naga ni;)auww

Januari 13, 2009 11:37 PTG

 
Blogger Amir said...

cak!

Januari 13, 2009 11:44 PTG

 
Blogger Amani Martin said...

bro ko ni banyak sangat peminat lah....hmmmm gedik!

Januari 23, 2009 11:32 PG

 
Blogger iDA said...

diatas langit.. dibawah bumi.. apa kt tengah2?.. 3titik!!!!

Februari 05, 2009 12:14 PTG

 

Catat Ulasan

<< Home